OTKRIVAMO

Kokeza daje UTOČIŠTE MAFIJAŠIMA: Naslednik Velje Nevolje “pao” u objektu koji pripada bivšem čelniku FSS

MUP proverava vlasništvo vile u Dominikanskoj Republici, u kojoj je 11. marta pronađen Džoni sa Vračara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kuća u Dominikanskoj Republici u kojoj je 11. marta uhapšen Nikola Vušović Džoni vlasništvo je Slaviše Kokeze, vest je koja je odjeknula ovih dana i još jednom potvrdila njegovu blisku povezanost sa kriminalnim krugovima. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije trenutno proverava informacije da je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije vlasnik objekta u kome je član vračarske grupe i nezvanični naslednik Veljka Belivuka (Velje Nevolje) uhapšen ubrzo posle raspisivanja crvene Interpolove poternice.

– Objekat, kuća u kojoj je Vušović uhapšen u Dominikanskoj Republici, navodno je u vlasništvu Slaviše Kokeze. To je informacija koju sad proveravamo, a u saradnji s kolegama iz inostranstva. U priču je uključena i DEA, priča se grana na više strana i biće potrebno više vremena – kažu izvori iz MUP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

VODIO „ORLOVE” NA TURNEJU

Inače, ovo nije prvi put da se Kokeza dovodi u vezu sa nekretninama u ovoj latinoameričkoj državi. Mediji su ranije pisali da doskorašnji čelnik FSS ima ranč i kuću u Dominikanskoj Republici gde godinama unazad odlazi na odmor tokom januara i februara kada je pauza u fudbalskom prvenstvu Srbije. Da Kokezu sa ovom egzotičnom zemljom vezuje nešto više od pukog odmora govori i činjenica da je u svojstvu šefa FSS krajem januara ove godine tamo odveo fudbalsku reprezentaciju na pripreme.

Nikola Vušović Džoni Foto: MUP Srbije

Pod izgovorom odlaska na turneju po Americi, „orlovi” su odigrali dve prijateljske utakmice, iako u tom trenutku nisu imali selektora posle odlaska Ljubiše Tumbakovića. Podsetimo da su tada skoro svi profesionalni klubovi Superlige i Prve lige Srbije imali pripreme, pa se nametalo logično pitanje kome je bila najpotrebnija ova turneja.

Piše: GORAN MITROVIĆ

Nastavak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva:

Foto: Objektiv


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar