POTRESNO

JEZIVO! Danijela Štajnfeld zbog Lečića htela da počini SAMOUBISTVO: “Nisam videla svetlo na kraju tunela”

Glumica opisala prvih nekoliko meseci nakon strašnog događaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović, Printscreen/Youtube

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana javno je optužila kolegu Branislava Lečića da je silovao u maju 2012. godine.

Prema njenim rečima, on je svojim autom odvezao van Beograda i zlostavljao, a ona to nije mogla ni da pretpostavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To nije bilo ništa neuobičajeno, s tim što je on mene te noći, na moje moljenje, plakanje, na moje ‘ne’, odveo negde gde ja nisam znala gde sam, nisam mogla da izađem iz tog prostora. To je bilo negde na obroncima Beograda, u sred noći, tamo me je mučio, i tamo me je silovao – izjavila je ona za “Insajder”, a sada je otrila za pomenutu emisiju nove potresne momente iz svog života.

Kako sama tvrdi, nakon što je doživela pomenuti užas njen život se pretvorio u pakao. Zbog zlostavljanja, koje kaže da je doživela, trpela je strašne posledice prvih nekoliko meseci.

“Ne MORAM ja ništa!” Oglasila se Danijela nakon Lečićevog saslušanja u policiji (FOTO)

Ona je ubrzo nakon što je silovana otišla u Ameriku.

– Flešbekovi su krenuli, jedan flešbek na ulici me je doveo do napada panike, izgubila sam disanje i nemam pojma šta se dešava. Ja nemam pojma da je to poezano sa tim što mi se desilo dva meseca ranije i sa tim što ja ne govorim nikome. Više nisam mogla da izlazim na ulicu, ljudi koji su ne poznati, ako bih videla crna kola u kojima me je on odvezao na to mesto, svaka crna kola bi mi napravila napad panike – priča ona i dodaje:

– Ja nisam spavala uopšte, imala sam strašne nesanice, manjak apetita, počela sam da pijem ponekad, nikada nisam pila alkohol. Nisu to bile neke velike količine, ni tad se nisam osećala pijano, ali to je za mene bilo neuobičajeno.

Foto: Instagram

Danijela Štajnfled priznala da je pomišljala na samoubistvo zbog toga što ju je, kako tvrdi, silovao kolega Branislav Lečić.

– Živim sa mojim mentalnim stanjem koje je bilo poremećno. Ja sam bila preplašena, plačljiva. Stalno sam padala u panične napade. Mislila sam da će to biti celog života i da to neću moći nikada nikome da kažem, da ja neću moći normalno da radim svoj posao, to mi je zvanje i moja najveća pasija, to me je jako poražavalo. Nisam imala interne, ni eksterne stubove oslonca. Ja nisam htela da se ubijem iz implusa, nego sam mislila da je to nešto najracionalnije što ja to mogu da uradim. Nisam mogla da razumem da postoji bilo kakvo svetlo na kraju tunela – poverila se ona, pa dodala da su joj lekari konstatovali posttraumatski poremećaj, od čega se lečila dve godine.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Žao mi je te Danijele, moguće da je doživela veliku neprijatnost, ali iz svega što piše može se zaključiti da je mentalno nestabilna kao ličnost. Ona nije bila maloletna, bila je u zrelim devojačkim godinama i ne znam zašto se neprekidno družila sa Lečićem i ulazila u njegova kola. Znala je da je oženjen. Druga normalna devojka bi ili odbila da se s njim druži, ili bi ga ošamarila kada bi prešao liniju pristojnosti ili bi ispričala svima u kolektivu šta je pokušao da uradi. A Danijela se uplašila senke i razmišljala o samoubistvu!? Pod opsesijom da svi hoće da joj naude, formirala je ličnu priču koja najverovatnije ceo događaj sa Lečićem diže na kub. Ukoliko je i bila žrtva nečije pohote, trebala bi da razmisli kolika je uloga u svemu tome bila i njena. Tužilaštvo teško može da donese jasan zaključak o tome šta se desilo, ali to nije ni bio Danijelin cilj. Ona je znala da će Lečića kazniti onda kada svoju verziju ispriča novinarima.

    Odgovori

Ostavite komentar