Sofija ocu i sinu rasturila brakove i ušla u vezu sa obojicom: Žene je otkrile i učinile najluđi potez

Kad jedna žena pomuti svima razum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dni.ru printscreen

Sofija Lasimova (28) iz Jekaterinburga nikad pre nije bila rasturačica brakova, a onda je u roku od šest meseci uspela da rastavi dva muškarca od svojih supruga. I to oca i sina.

Sofija je, prema pisanju portala DNI, upoznala Jurija (26) u prodavnici dok je čekao red ispred. Otpočeli su spontanu konverzaciju koja se okončala razmenom telefona.

Kristina zbog karantina posle 12 godina braka prevarila muža sa KUMOM: Njegova reakcija ju je dokrajčila

Potom su se zbližili preko poruka a Juri nijednom nije našao za shodno da napiše Sofiji da je oženjen. Tako su uplovili u vezu tokom koje je već posle mesec dana Sofija upoznala i Antona (51), Jurijevog oca. Na njega su naleteli dok je šetao psa.

Kako to samo u filmovima biva, i Anton je osetio privlačnost, pošto mu Jurij nije rekao da s njom ima aferu, već da mu je to koleginica s posla. Pošto je Sofija jako volela pse, a ova ženka bila je u drugom stanju, dogovorili su se da uzme jedno štene.

Naravno, Anton je to iskoristio da sa Sofijom uđe u češću prepisku. Jedna stvar vodila je drugoj, baš kao i kod Jurija, kod koga je Sofija u vreme kad je ušla u vezu sa Antonom ipak otkrila da je i on oženjen.

Pošto je gajila osećanja prema obojici a želela je da ipak izađe iz svega, distancirala se od obojice a onda je saznala da je Jurij podneo zahtev za razvod braka zbog nje. Nije znala šta će sa Antonom jer otac sinu nije rekao da je i on u vezi s njom.

Nastala je prava zavrzlama, pošto se Jurij i zvanično razveo i počeo je da traži stan u kojem bi živeo sa Sofijom. U isto vreme, tata Anton slao je srceparajuće poruke Sofiji da bi zbog nje učinio sve. Vrhunac bizarnog ljubavnog trougla dogodio se posle Nove godine kada se Anton pohvalio Sofiji da se razveo od supruge.

Juriju nije rekao ništa zbog koje žene je to uradio. Ogorčene supruge su u međuvremenu počele da prate bivše supruge kako bi videle šta se to dešava i kako to da su se obojica u razmaku od nekoliko meseci razveli. Posle nekoliko dana otkrile su da je za sve kriva ista žena, piše portal DNI.

Kako bi joj se osvetili, slikali su je i sa ocem i sa sinom, a onda pratili do posla. Tamo su ušle i podelile Sofijine slike s njima uz poruku da znaju ko im je koleginica. Potom su njene slike okačile na društvenim mrežama konstatujući svuda da “ovako izgleda jedna k…a”.

Sofija je naravno, prekinula kontakt i vezu sa ocem i sinom i u roku od mesec dana, tačnije prošlog meseca preselila se u Sankt Peterburg da “počne novi život”. Tako su i otac i sin ostali kratkih rukava. I ne samo to. Jurij je, otkrivši da je i otac bio u vezi sa Sofijom prekinuo kontakt s njim.

Sažalio se na ČISTAČICU, pa je odveo na ručak: Ujutro mu došla na vrata, dala ovo i otkrila KO je ona



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar