Sažalio se na ČISTAČICU, pa je odveo na ručak: Ujutro mu došla na vrata, dala ovo i otkrila KO je ona

Teško da je mogao da od života očekuje ovakav obrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/drobotdean

Korisnik Reddita pod nadimkom Bret85buzz otkrio je šta mu se dogodilo prošle godine u Oklendu dok je zbog posla morao da boravi u tom gradu.

Bret je već 15 godina u svetu filma i bavi se scenografijom. U drugoj polovini 2020. godine, kada je bilo moguće izaći iz četiri zida i ponovo snimati, bio je angažovan za potrebe jednog filma, pa je boravio u manjem hotelu gde je upoznao simpatičnu čistačicu iz meksičkog grada Morelije, piše East Bay Express iz Oklenda.

Vlasnik restorana prerušio se u beskućnika, pa TESTIRAO radnicu Mariju: Njena reakcija ga je ZAPREPASTILA

“Dolazila je svaki dan u prepodnevnim časovima i sretali smo se dok sam se spremao da idem na set. Primetio sam da je jako prijatna i simpatična, ali i da je izgleda u velikim finansijskim problemima. Nije mnogo pričala, ali mi se za svaki bakšiš zahvaljivala do neba. Posle 2-3 ozbiljnije usputne konverzacije, poželeo sam da je upoznam, što zbog toga što mi se dopala i kao žena, što zbog toga što sam uvideo da ju je epidemija rasturila, kao i njenu porodicu”, napisao je Bret.

Potom je dodao da je rešio da časti devojku po imenu Izabela i odveo ju je u lokalni restoran na mali ručak.

“Nije želela da čuje za to ali bio sam uporan. Smislio sam da ću je impresionirati pričama sa filmskih snimanja i nekih iskustava sa zvezdama. Bio je to jako lep ručak i zaista mi se Izabela dopala. Sutradan ujutro, dok je čistila sobu, prišla mi je i dala nešto u paketiću. Otvorio sam ga i video privezak za kola u obliku granica meksičke države. Jako mi se dopao njen gest, ali me je potom šokirala”, otkriva Bret.

Kaže da je zbog njenog priznanja morao da sedne na krevet. Gledao ju je u čudu.

“Priznala mi je da je njena porodica među bogatijim i da je u Kaliforniju došla naravno zbog glume i Holivuda, ali da nije uspela sa nekim kastinzima. Potom je usledila pandemija. Zatvorene su granice, a ona je odbila da uzima novac od roditelja, već je sama rešila da radi i izdržava se. Slušao sam je i divio se njenoj upornosti i spremnosti da se sama izbori za sebe u Kaliforniji koja ne prašta neuspeh, ali nagrađuje čoveka ako ostaje uporan do kraja. Rešio sam da joj pomognem. Posle mesec dana truda ‘umuvao’ sam je u jedan niskobudžetni film sa nekada cenjenom glumicom za epizodnu ulogu. Treba li da dodam da smo od tih dana kad mi se otvorila u vezi”, našalio se Bret koji je priznao da ni u snu nije očekivao da će moguću ljubav svog života upoznati u hotelu.

Jana prišla beskućniku, dala mu novac i hamburger: Ujutro je sačekao i ovim potezom joj je promenio život



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar