Mile i Marta kupili STAN u Dominikani: Za dom u tropskim krajevima, par izdvojio više od 300.000 EVRA!

Marta je tamo već godinu dana, a nedavno joj se pridružila i ćerka Elena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Marta Savić i Mile Kitić Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Dok veliki deo estrade kuka na krizu zbog nemogućnosti da nastupa, za one koji su na vreme zaradili i sačuvali novac pandemija korone došla je kao odmor koji su dugo očekivali, a za neke poput Mileta Kitića i Marte Savić i kao prilika da investiraju. Popularni par je tako prošle godine sebi priuštio luksuzan stan od preko dvesta kvadrata, i to u Dominikanskoj Republici.

VREDNA INVESTICIJA

Na ideju o tome da prošire spisak svojih nepokretnosti, ovaj estradni dvojac došao je još pre godinu dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Proglašenje pandemije koronavirusa i vanredno stanje koje je usledilo zateklo je Martu na odmoru u Dominikani. Pošto nije odmah mogla da se vrati zbog komplikovane procedure i nepoznanice šta će se dalje dešavati, ona je produžila svoj boravak u luksuznom hotelu u kojem je odsela. Posle mesec dana boravka, shvatili su da se situacija neće još dugo smiriti, pa su se dogovorili da ona počne da gleda stan koji bi kupili. Prosto, kada su sračunali koliko mesečno košta boravak u hotelu, zaključili su da nije u pitanju trošak, već investicija koja će im se već nakon nekoliko godina isplatiti”, kaže izvor blizak folk zvezdama, i dodaje da je konačna odluka pala nakon što se Marta vratila u Srbiju prilikom popuštanja mera.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Kada je ponovo otišla u Dominikanu, Marta je kupila stan koji ima više od dvesta kvadrata u okolini grada Punta Kana, gde je uglavnom i odsedala kada je boravilla u ovoj tropskoj zemlji . Stan ima preko 200 kvadrata i veliku terasu sa pogledom na more. Pošto ona voli da se bavi sređivanjem enterijera, pa je tako i njihova vila u Beogradu potpuno renovirana pod njenim nadzorom, Marta se dala u opremanje prostora. Inače, cene u Dominikani su niže nego u Srbiji, tako da su za ovaj stan izdvojili preko 300.000 evra, što ga čini izuzetno povoljnim ako se uzme u obzir da će tu boraviti nekoliko meseci godišnje, ali i okupljati prijatelje”, zaključuje naš izvor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Savic (@marta_savic_official)

ŠIROKE RUKE

Fotografije na Instagram profilima porodice Kitić otkrivaju delimično i kako izgleda stan koji su kupili, a naročito otkad se početkom marta majci pridružila i ćerka Elena, koja redovno obaveštava pratioce o svojim aktivnostima. Mile zasad nije odlazio u Dominikansku Republiku, već je vreme provodio u Beogradu, ali ukoliko potraje ovakva situacija sa zabranom nastupa, može se očekivati da im se i on u budućnosti pridruži. Kitić je poznat kao neko ko voli da ugađa ćerki i supruzi s obzirom na to da je pre četiri godine na Novom Beogradu kupio Eleni stan vredan 300.000 evra. Međutim, Elena ne živi tamo, već je još u porodičnoj kući. Luksuzna vila u kojoj ova muzička porodica živi u Beogradu vredi čak pola miliona evra. Mile Kitić je ranije govorio kako većinu vremena provodi u kući sa Elenom pogotovo od kada je počela pandemija, ali njemu to nije bio problem. Vila poseduje poseban sprat za svakog člana porodice, ogroman garderober, zatvoreni bazen, bilijar, teretanu, saunu…

Mila Marinović

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar