Rasta progovorio o ćerkici, nedozvoljenim supstancama, odnosu sa ANOM, razvodu, ZATVORU…

Prvi put nakon izlaska iz zatvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA IMAGES/Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta progovorio je prvi put o svom boravku u zatvoru iz koga je nedavno izašao. Rasta je iza rešetaka proveo čak četiri meseca, jer su kod njega nadležni organi pronašli nedozvoljene supstance, a sada boravi u kućnom zatvoru.

Rasta, koji se lepo odmorio u zatvoru, kako sam kaže, sada je progovorio o svim aktuelnim temama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dobro sam, kao da sam bio na nekom mentalnom odmoru od svega, pošto ja već dugo radim brzim tempom i mnogo toga mi se i ovako izdešavalo, možda je to bio neki period kad sam sam sa sobom mogao da razmislim generano o životu, i o svim stvarima i mogu ti reći da mi je, koliko god i kako god to zvuči, prijalo”, istakao je on na početku razgovora.

 O ćerki Tari i očinstvu

“Promenilo me je, zaista sam to uradio iz ljubavi, dobio sam dete iz ljubavi, nisam planirao to, kod mene se to jednostavno desilo i svi su mi pričali da to menja potpuno, meni to uopšte nije bilo jasno, mislio sam da pričaju gluposti. Dok se stvarno sam ne suočiš sa tim i shvatiš koliko u jednom momentu ti sebi više nisi bitan, nisi prioritet, a da samim tim nisi izgubio ništa nego si dobio tu neku životnu kočnicu i neku večitu motivaciju da u životu stvari radiš kako treba i da to radiš ispravno”, kaže Rasta za Telegraf i priča kako je izgledao njihov prvi susret nakon skoro četiri meseca.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta)

“Jako emotivan susret, ona se jako dobro držala do tih poslednjih mesec dana kada je već počela da pita svako jutro: “Gde je tata? Gde je tata?”, mi smo stvarno nekako posebno vezani, imamo neki poseban odnos, ona i ja, ja sam joj nekako i drug, tako ona mene i gleda. Vezani smo neverovatno i ona se super držala, apsolutno je tu celu situaciju dobro izdržala do poslednjih mesec dana kada je već počela svaki dan da pita i da polako sumnja šta se sa mnom desilo. Mogu reći da nekoliko dana nakon što sam izašao, otišao sam do studija nešto da radim, ona je bila kući sa bakom i nju je u jednom momentu pitala: “Kada će tata da dođe?”. Ona ima malo taj strah trenutno, ali prosto ja sada tu da joj sve to nadomestim”, rekao je on.

O odnosu sa Anom

Popularni reper pričao je i odnosu sa bivšom suprugom Anom Nikolić, majkom njegove ćerke Tare.

“U super smo odnosima, mi sad imamo obavezu, mi više nismo u vezi, nismo tu da mi sad rasipamo emocije i naše emocije budu u prvom planu, mi sad imamo strašno veliku obavezu i stvar, a to je odgajanje deteta u ovom današnjem vremenu kakvo jeste i to nam je srž i suština bavljenja životom. U super smo odnosima, imamo malog anđela zbog koga moramo da budemo u dobrim odnosima i to nesebično onako…”,  ispričao je Rasta, koji se osvrnuo i na razloge razvoda.

Ana Nikolić i Rasta, Foto: Printscreen/Instagram

“Mi smo imali neverovatno dobar odnos, ali taj odnos je bio u ljubavi kao na nekom filmu, gde se u filmu završi scena i ljudi idu svojim kućama. Mi smo taj film živeli non stop i to opet kažem, Tara je suština, kad se Tara desila mi smo se tad razveli znajući da taj film mora konačno da prestane i da moramo da odemo normalnom životu i da se bavimo stvarnim problemima, to je dete. Kada su dvoje normalni, kada kapiraju situaciju, bez obzira koliko to bilo teško, ljubav tu postoji, tu nije nešto otišlo, prosto moraš da radiš neke stvari koje su možda bliže mozgu nego srcu, ali to je u tom trenutku ispravno, jer više mi više nismo bitni”, otkrio je reper, pa dodao:

“Mi smo se apsolutno dogovorili, mi nismo išli na sud, na ročište, mi smo napravili sporazum, gde smo se to dogovorili i tako funkcionišemo i to je nešto na čemu se gradi ceo naš odnos, a to je dogovor. Imamo zajedničko starateljstvo, Tara je je jedan period kod mene, jedan period je kod mame, bila je čak dosta vremena, dok sam bio unutra, bila je kod mene, obzirom da joj je tu bilo prijatnije, ali imamo taj neki dobar odnos, dogvor, tako smo i postigli taj sporazum”.

Foto: M. M./ATAImages

Hapšenje, marihuana, pritvor

Rasta nije mogao, a da se ne dotakne i tema koja sve najviše zanimaju – hapšenje, marihuana i dani u pritvoru.

“Te stvari su nepredvidive i to prosto čovek ne može da zna, ali dešavaju se i nisam imao nekih naznaka iako sam bio svestan da to moje promovisanje tog načina života u neku ruku i nekome bode oči, ali ja sam putovao mnogo preko, radio sam na tri kontinenta, radio sam svuda, bio sam na mestima gde je taj način života i to je nešto normalno, i možda me je to ponelo da imam takav odnos i u ovoj zemlji gde je potpuno drugačiji odnos prema tome, kao i zakon. Svakako da nisam pretpostavljao, iako mi je to bilo negde u glavi, u nekoj mogućnosti, ali nisam osećao neku ugroženost. U jednom momentu je moralo da se desi, mi bi za svaki momenat pitali zašto je baš taj momenat bio taj, pravi, prosto je to moralo da se desi. Ne pripisujem ništa posebno tome sem da sam taj neki osećaj koji sam doneo od “preko”, pogrešno zloupotrebio ovde, da tako kažem”, priznao je on, te opet naglasio da je za legalizaciju marihuane.

OSUĐEN srpski reper Rasta! Evo šta je imao da kaže povodom presude

“Apsolutno sam za legalizaciju marihuane i uvek sam pričao o tome. Legalizacija, ja sam više za dekriminalizaciju marihuane, jer mslim da je to pravi naziv i da je to suština svega, možda je legalizacija onako malo jači rečnik, ali samom dekriminalizacijom i dozvolom da se koristi u medicinske svrhe, mislim da bi mnogo više donelo nego što donosi sada, da je zakon takav. U svetu se menjaju stvari, Svetska zdravstvena organizacija skoro je dala, što su i Ujedninjene nacije prihvatile, tu studiju o tome da marihuana apsolutno nije droga i treba da bude lek. Kada će se kod nas promeniti stvari ne znam, ali evidentno je da hoće”, ispričao je Rasta.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

  1. boze me prosti...kad pogledam ovo cudo po imenu Rasta .....nisa siguran na kojoj sam planeti.......ALI LICNO SMATRAM..dledajuci ga ....DA JE CARLS DARVIN GRDNO POGRESIO U SVOJOJ TEORIJI

    Odgovori

Ostavite komentar