Zbog ove MANE, Brus Vilis je mislio da nikada neće postati GLUMAC: Scena je bila ta koja ga je izlečila!

Razvod roditelja ostavljao je velike posledice na tada mladog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Slavni glumac Brus Vilis rođen je 19. marta 1955. godine u Nemačkoj kao najstarije dete bankarke Marlene i američkog vojnika Dejvida Vilisa.

Malo ko zna da je Brus imao manu zbog koje nije verovao da će ikada postati glumac. Naime, Brus Vilis je imao govornu manu koju je dobio kao posledicu stresa nakon razvoda svojih roditelja koju je uspeo da izleči glumom!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom tog porodičnog stresa, glumac je usled nervoze počeo da muca, a jedino mesto gde nije imao ovu govornu manu bila je pozornica. Logoped i psiholog su veoma brzo konstatovali da na daskama koje život znače Brus jedino može da izrazi sebe.

Foto: Printscreen/ Youtube

“Kada bih se popeo na binu i počeo da recitujem ili izgovaram neki tekst, prestajao sam da mucam. To je bilo jedino mesto gde sam mogao da pobegnem od loše situacije u kući i upravo tu nisam brinuo šta će biti sa mlađom sestrom i da li ćemo imati dovoljno novca da preživimo jer moji nisu radili ništa. Na sceni sam uz glumu uspevao da postanem neko drugi”, govorio je.

“Dugo sam pokušavao da shvatim zašto mi se roditelji razvode, a mnogo godina kasnije, kada sam se i sam razveo, plašio sam se kako će to moja deca podneti”, prisećao se glumac.

BRUS VILIS i DEMI MUR šokirali javnost snimkom! Ošišali ĆERKU do GLAVE! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar