ZGROŽENA: Lečić je glumio u njenoj seriji, a sada se Jelena Veljača IZJASNILA o optužbama protiv glumca

Jelena je poznata kao veliki borac za prava žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Hrvatska glumica Jelena Veljača poznata je i kao aktiviskinja za prava žena i zaštitu od nasilja, a nakon vesti o tome da je glumica Danijela štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića da ju je silovao, istakla je da je zgrožena.

Mirjana Karanović ponovo OŠTRO o Lečiću: “Tog ČOVEKA više ne mogu ni da ga pogledam”

Ona je najpre na svom profilu na Instagramu objavila Danijelinu fotografiju uz reči: “Ovako izgleda prava heroina. Hvala ti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potom je za hrvatske medije ispričala i šta misli o čitavom ovom slučaju s obzirom na to da je Branislav Lečić glumio u seriji “Pogrešan čovek”, čija je autorka upravo Veljača.

Eva Ras ponovo ŠOKIRALA izjavom o slučaju Danijele Štajnfeld: Da li je Leka malo vozio, malo SILOVAO?!

“Apsolutno podržavam svaku žrtvu nasilja koja odluči da progovori, kad god i kako god. Zgrožena sam kao deo glumačke zajednice činjenicom da neki pojedinci posebnu vrstu poverenja koja postoji među nama koji se bavimo ovim poslom koriste za zločine i zlostavljanje. Cela naša zajednica duboko je traumatizovana svim ispovestima koje isplivavaju nakon Milene, Danijele i #nisamtražila grupe”, rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

Danijela Štajnfeld je svoju PRVU ULOGU odigrala u popularnom filmu: Evo kako je tada izgledala (FOTO)

“Da sam znala za konkretan slučaj, svakako da bi moje producentske odluke bile drugačije. Moja iskustva s B.L. su trenutno sasvim nebitna. Bitno je Danijelino i bitna je Danijela. Njoj šaljem podršku i zagrljaj. To što je uradila je neopisivo teško i neopisivo hrabro. Na celom društvu, institucijama, ali i glumačkoj zajednici regiona je da joj pruži poverenje i podršku jer je to jedini način da se osnaže i druge žrtve, bile u glumačkom miljeu ili izvan njega”, zaključila je glumica za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Slobodna Dalmacija

Komentari (1)

Ostavite komentar