Pijana majka dvoje dece odbila da u avionu stavi masku: Prvo lizala flašu ŠAMPANJCA, pa otišla još dalje

Skandal pred više desetina ostalih putnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Newyorkpost printscreen/Cavendish Press Manchester Ltd

Britanka Hejli Boks (34) izazvala je veliki skandal u avionu Rajanera na letu za Ibicu gde je krenula da uteši rodbinu zajedničkog prijatelja koji se tragično predozirao.

Ova majka dvoje dece čudnih shvatanja kada je u pitanju odgovornost, ostavila je mališane kući sa dadiljom, a onda je došla na aerodrom u Mančesteru gde je samo u holu popila celu flašu vina!

Potom je sunula još jednu flašicu vina pre ulaska u avion, u kojem već nije znala šta radi i kako se zove. Kada ju je stjuardesa zamolila da se stiša na sedištu i stavi masku, Hejli ju je glasno opsovala, baš kao i sve putnike koji je nose.

“Sve vreme se vrtela po sedištu i pre poletanja je već tražila alkohol. I na čekingu je pravila probleme, nije ni znala gde joj je pasoš. Potom je počela da vrišti, pa je uzela iz kese drugog putnika šampanjac koji je kupio u fri-šopu i lizala je flašu. Na kraju je pokušala da flašu koristi kao igračku za seks. Sve se dešavalo još pre poletanja aviona za Ibicu”, kaže stjuardesa Rajanera.

Posada je pozvala policiju koja je došla po Boksovu. Kada je videla policajce, počela je da plače i objašnjava da je volela čoveka koji je preminuo na Ibici i da pije samo zbog bola usled njegove smrti.

Hejli Boks je alkoholom i prkosom prema koronavirusu navodno lečila tugu, Foto: Newyorkpost printscreen/Cavendish Press Manchester Ltd

“Policajci su pokušali da budu fini prema njima, ali je jednom lupila šamar i svezala je pojas na sedištu da ne mogu da je odvedu. Morali su da upotrebe silu. Vukli su je, dok su drugi putnici aplaudirali“, ispričala je stjuardesa.

Na sudu je Hejli Boks pokušala sebe da prikaže u što nevinijem svetlu ističući da nije bila u stanju da se nosi sa smrću prijatelja na Ibici.

Kažnjena je samo sa 170 dolara i 120 sati dobrotvornog rada. Rajaner joj je doživotno zabranio da leti preko njega.

Mrtva PIJANA se vraćala sa žurke i izazvala udes: O njenom HIT opravdanju dugo će se pričati



Izvor: Objektiv.rs, Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar