Mrtva PIJANA se vraćala sa žurke i izazvala udes: O njenom HIT opravdanju dugo će se pričati

Tvrdila da nije bila pijana, iako joj je izmereno tri puta više promila od dozvoljene brojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Charlotte Singleton

Šarlot Singlton (32) iz Mačestera snosiće ozbiljne posledice zbog vožnje u alkoholisanom stanju i udesa koji su izazvale ona i njena pripita prijateljica Lorijen Vejnrajt, kada su se vraćale sa jedne žurke.

Nakon udesa, policiji je rekla da nije bila pijana i da ništa od alkohola nije konzumirala pre saobračajne nezgode, već da je popila četiri votke nakon što se slupala kako bi se smirila.

Policiji je njena priča bila sumnjiva, a kada su je testirali, shvatili su Šarlotima tri puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene, do je njena prijateljica bila “za nijansu bolja” i bila duplo više pijana od dozvoljene granice.

Ukoliko se dokaže krivica, obema preti zatvorska kazna.

Vrela mama počela je da se bavi OVIM poslom kako bi školovala ćerku: Sada zarađuje milione (FOTOGRAFIJE)

Incident se dogosio u avgustu prošle godine kada je, prema navodima, Šarlot zaboleo stomak, pa je naterala prijateljicu da je odveze kući.

Sudarile su se sa vozilom koje je bilo u suprotnom smeru nakon što su prešle na nedozvoljenu stranu kolovoza.

“Gospođica Vejnrajt je načinila ues pošto je upravljala vozilom, dok je gospođica Singlton bila suvozač. U trenutku nesreće, Singlton je sela za volan i odvezla se 200 metara od mesta nesreće do svoje kuće”, naveo je tužilac Najdžel Bison.

Šarlot Singlton ispričala je i svoju verziju priče.

Foto: Facebook/Charlotte Singleton

“Boleo me je stomak i zamolila sam drugaricu da me odveze kući. Sudarile smo se, a nakon svađe sa tim čovekom, ušle smo u auto i odvezle se jer ne živim daleko. Obe smo bile uplašene da bi ta osoba mogla da dođe kod mene kući i da se nastavi sa incidentom, a da bih se smirila popila sam četiri čaše votke u tom trenutku”, anvela je ona.

Dodala je takođe i da su joj policajci u stanici postavljali “nebulozna pitanja”, i da je bila totalno zbunjena.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar