Taksista ODGRIZAO PRST ženi sa kojom se posvađao: Razlog rasprave i tuče naročito je šokantan (FOTO)

Rasprava, a potom i tuča dobila je krvavi epilog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash

U ruskom gradu Usirijsku dogodio se neobičan incident kada je taksista usled svađe i fizičkog obračuna sa prolaznicom i njenim mužem, odgrizao prst ženi, pišu RIA novosti.

Povreda je bila toliko ozbiljna da su lekari nesrećnoj ženi morali da amputiraju prvu falangu prsta.

Prema rečima policije sukob je izbio nedaleko od tržnog centra između vozača i muža povređene žene, da bi se potom ona umešala kada su se potukli i izvukla je najdeblji kraj.

Razlog svađe, a potom i tuče usled čega je izgubila deo prsta, bila je ogorčenost taksiste jer je žena pokušala da fotografiše broj taksi službe koji se nalazio na zadnjem staklu automobila, kao bi ubuduće koristila usluge tog prevoznika.

Kako prenosi Telegram, vozaču se nije svidelo što fotografiše njegovo vozilo. Odjednom je izašao napolje i počeo da psuje, usled čega se umešao njen muž i došlo je do rasprave, a potomi do tuče.

Žena je pokušala da ih razdvoji i tom prilikom zgrabila je taksistu za lice, nakon čega ju je on ugrizao za malić i raskrvario ga.

Zatekao devojku sa svojom majkom: OBE ih ubio, pa presudio sebi, a onda je komšija otkrio užasnu tajnu

Ispostavilo se da je povreda ozbiljnija nego što je izgledalo u prvi mah do te mere da su morali da joj amputiraju falangu (kost na vrhu prsta).



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar