OBJEKTIV OTKRIVA

Kokeza se TEŠKO ZARAZIO na bahanalijama u Milanu: Platio je veliku cenu ljubavi sa manekenkom Tamarom

Na luksuznom putovanju Kokeza je "zakačio" koronavirus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images,Printscreen/Instagram

L jubav ne poznaje granice. To najbolje zna dojučerašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, koji je ilegalno stečene milione u poslovima sa carinom trošio na lepe Kolumbijke, ali i na svoju devojku, manekenku Tamaru Lazić. Osim što joj je kupovao skupocene poklone i slao po nju privatan avion kad god je želeo da je vidi, na njihovom zajedničkom putovanju u Milano, gde je, kažu izvori Objektiva, na provod trošio i po 50.000 evra, zaljubljeni Kokeza zarazio se koronavirusom.

– U februaru prošle godine Kokeza je odveo Tamaru u prestonicu italijanske mode, u Milano, na „Fešn vik”, da joj pokaže koliki je šmeker kad na nju troši pare koje je strpao u džep nakon što je raznoraznim prevarama oštetio budžet Srbije. Kokeza i Tamara su se bahanalisali na luksuznim žurkama, u preskupim spa-centrima i šoping molovima, i negde usput, između litara i litara ekskluzivnog alkohola i nestašnih ljubavnih igrarija sa Tamarom, Kokeza je pokupio koronavirus. Simptomi su mu se javili tek dve nedelje kasnije – otkriva naš izvor upućen u detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

RASPIŠTOLJILI SE U LUKSUZU

Kad su 18. februara stigli u Milano, Kokeza i manekenka raspištoljili su se u preskupom hotelu „Principe di Savoia” takođe poznatom kao „The Principe”. U njemu su svojevremeno odsedali operska pevačica Marija Kalas, grčki brodovlasnik Aristotel Onazis, glumica Elizabet Tejlor, ali i Madona, Džordž Kluni i bračni par Bekam, što dovoljno govori o ceni smeštaja.

– Odatle su odlazili u šoping u Milanu, Kokeza je Tamari kupovao garderobu italijanskih dizajnera, koja ga je koštala papreno, ali to njemu nije smetalo, jer taj novac nije ni zaradio poštenim radom. Obilazili su samo najskuplje restorane kako bi se Tamara hvalila drugaricama, Kokeza je čašćavao egzotičnim jelima, a 19. februara kao prave filmske zvezde ušetali su u klub „Džast Kavali”, najskuplji noćni klub u Evropi, u čiji je enterijer uloženo nekoliko miliona dolara i gde se služe samo skupa pića. Taj provod Kokeza je na kraju večeri platio čak 50.000 evra. Međutim, na tom putovanju je zakačio koronavirus, i to mu je posle pokvarilo utisak – dodaje naš izvor. Sada već bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priznao je u martu 2020. da se zarazio u Milanu, ali je tvrdio da je to bilo na fudbalskoj utakmici.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Devojko mila, pa on ima neoprostivu kromanjonsku glavu, zar ti je bas toliko stalo do luksuza? Lepa si, mozes ti to sa mnogo manje zrtve.

    Odgovori

Ostavite komentar