Trudnica otkrila da je muž vara, pa mu se brutalno osvetila: Onesposobila ga za ceo život! (VIDEO)

Nisu uspeli da mu spasu funkcije genitalija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash

Bašir Mukire (45), otac devetoro dece iz Ugande, ostao je bez funkcija polnog organa koji mu je odgrizla supruga Asifa Nagakolo (38), kako bi mu se osvetila zbog prevare i ljubomore.

Kada je saznala da je proveo noć sa njegovom drugom ženom, Asifa, koja je pritom trudna, glumila je u jednom momentu da želi oralno da ga zadovolji, a kada je primakla usta njegovom polnom organu, odgrizla ga je zubima, prenosi Dejli star.

Mukire je, prema navodima policije, odvezen u obližnju bolnicu, ali lekari nisu uspeli da mu stabilizuju penis, tako da je 45-godišnjak trajno onesposobljen za seks.

“Moja druga supruga je takođe trudna i proveo sam noć pored nje. Kada sam došao kod Asife, napala me je zbog toga, a kada sam mislio da se sve smirilo, izgrizla mi je genitalije, nanevši ozbiljne povrede”, rekao je nesrećni čovek.

Kada je komšija ugledao šta se dešava, pozvao je policju i hitnu pomoć, a prema navodima, to je učinio u poslednjem momentu jer bi u suprotnom iskrvario.

Lekar koji je lečio Mukirea dao je pesimistične prgnoze, pošto je naveo da njegov pacijent neće više nikad moći da ima seks.

U naletu strasti POLOMILA partneru polni organ: Video KAKO će posle izgledati, pa je doneo najtežu odluku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar