Mandić najavio velike PROMENE u Crnoj Gori: Sledi nova REKONSTRUKCIJA Vlade?

Premijer Zdravko Krivokapić otvorio je temu mogućnosti rekonstrukcije Vlade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Ovo je saopštio je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić nakon sastanka sa predsednikom Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem.

On je kazao da će o tome biti više razgovora narednih dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sada su se pojavile ideje da tužilačke zakone treba usvojiti u nekom drugom obliku. Poznat je naš stav da nećemo glasati ni o čemu dok se tužilački zakoni ne usvoje – istakao je Mandić

On je rekao da pošto se u tužilaštvu, a posebno u Specijalnom državnom tužilaštvu nalazi dvor koji služi predsedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću i njegovoj porodici, neophodne su reforme.

Foto: EPA/Boris Pejović

– Sastanak je bio dobar zato sto smo otvoreno razgovarali. Narednih dana iniciraćemo sastanak sa predsednicima parlamentarnih stranaka kako bi definisali način izlaska iz parlamentarne krize – kazao je Mandić.

Krivokapić je razgovarao i sa liderom Demokratske narodne partije i jednim od lidera Demokratskog Fronta (DF) Milanom Kneževićem.

Krivokapić bi trebalo da se sastane i sa liderom Pokreta za promene i jednim od lidera DF Nebojšom Medojevićem, predsednikom Demokratske Crne Gore Aleksom Bečićem i predsednikom GP URA Dritanom Abazovićem.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar