ŠOK! Naša glumica saznala da je u DRUGOM stanju dok je bila zaražena KORONAVIRUSOM: Bilo je jako stresno!

Posle stresnog perioda, sada je sve u redu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Instagram/Nada Macanković

Glumica Nada Macanković u drugom je stanju, šest godina nakon rođenja prvog deteta, sina Milutina. Nada i njen suprug dugo su se borili za potomstvo, a sada će dobiti i drugo dete, zbog čega je par presrećan.

Nada je sinoć u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da je kada je saznala da je u drugom stanju bila zaražena koronavirusom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

“Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala”, ispričala je glumica, koja je potom otkrila da nije imala intenzivne simptome virusa korona.

“Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu”, dodala je ona.

 

Nada je istakla da se svi članovi porodice neizmerno raduju prinovi.

“Baš se raduje (prim.aut.sin) i jedva čeka. Razlika između Milutina i druge bebe je šest godina i mesec dana. Kod nas je to eto tako. Trebalo nam je skoro pet godina da dobijemo prvo dete, baš smo se trudili, a evo tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor. Ali eto tako je sudbina htela”, iskrena je glumica.

Nada Macanković podelila svoje ISKUSTVO iz Aleksićeve škole glume: BORILA sam se sa sobom dan i noć!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar