Nada Macanković podelila svoje ISKUSTVO iz Aleksićeve škole glume: BORILA sam se sa sobom dan i noć!

Glumica se oseća kao da se probudila iz nekog košmara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Glumica Nada Macanković takođe je pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića, ali njeno iskustvo je drugačije od devojaka koje su silovane i zlostavljane.

Nada Macanković je na svom Fejsbuk nalogu napisala da podržava Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, ali da ona nije imala takvo iskustvo:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još jedna glumica PROGOVORILA! Maja Šuša je pohađala Mikinu školu pa poslala SNAŽNU poruku

Objavu glumice Nade Macanković prenosimo u celosti:

BRUTALNA poruka Tijane Dapčević svima koji osuđuju Milenu Radulović: Sve tišine postanu VRISAK… (FOTO)

“Vrlo brzo pošto sam ušla u grupu u prvoj godini Gimnazije, bukvalno sam živela za utorak i četvrtak veče. To je bilo magično mesto, za mene mesto gde su se otvarali novi svetovi, mesto gde sam toliko toga naučila, gde sam se smejala, igrala i stekla nove najbolje prijatelje. Mikino “Marš na umivanje!” i “Gluperdo!”, Mikina strogoća, za nas je uglavnom bila zabavna, mi nismo bili mazohisti, i nismo to tako ozbiljno shvatali. Pristali smo da poštujemo stroga pravila, jer su ona bila ispravna, pristajali smo na kritike, jer su one bile za naše dobro. Nikakvo zlostavljanje nisam tamo doživela. Srećom nisam jedna od njih. Ovo što se otkrilo zadnjih dana, za mene je imalo efekat izmicanja tla pod nogama, ne znam kako bih to dručačije opisala, osim da sam se odjednom probudila u najstrašnijem košmaru. Iako je sve toliko očigledno, odbijala sam da poverujem, borila se sa sobom dan i noć. Šta drugo da kažem, osim – moj ogroman naklon devojkama koje su otkrile strašnu istinu i sprečile da se zločini dogode još mnogim drugima. Svima nama ostalima, ostaje da žalimo za svim onim lepim uspomenama koje su sada zavijene u crni dim. I ostaje nam još nešto mnogo važnije – ostali smo jedni drugima da budemo podrška i prijatelji u ovom surovom svetu gde su ovakve stvari moguće”, napisala je glumica Nada Macanković, sada Janić.

Iva Ilinčić prošla je užase u Mikinoj školi, a malo ljudi zna da se ZABAVLJALA sa OVIM kolegom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Histerija od izliva podrske... Prosto se utrkuju ko ce se oglasiti, to je sada inn... Da li se iko pita, pod kakvim je pritiskom buduci postupak, tuzilac koji ga vodi, pravda, a narocito djevojke, koje su se vec oglasile kao zrtve, a ne bude osnova za podizanje optuznice. Ovo su inace teze dokaziva krivicna djela, potencira se na materijalnom dokazu i bioloskim tragovima... a samo izuzetno, iskazima ostecenih osoba. U interesu pravde za djevojke, popustite malo, samo cete tako pomoci...

    Odgovori

Ostavite komentar