Nakon GRANDA, oglasila se i Marija Šerifović: Iznela svoje mišljenje, JK se OVO neće dopasti (VIDEO)

Pevačica i Vanjin mentor imala je šta da kaže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Prva/Printscreen

Grand produkcija oglasila se povodom diskvalifikacije Vanje Knežević, te ovim putem pojasnila zašto je kandidatkinja emisije “Zvezde Granda” diskvalifikovana nakon rasprave sa članom žirija Jelenom Karleušom, te korišćenjem društvenih mreža u te svrhe.

Vanjin mentor, Marija Šeerifović, za skandaloznu situaciju saznala je u avionu, dok se vraćala iz Amerike, pa je odlučila da o celoj situaciji progovori putem društvene mreže Instagram:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oglasio se Grand nakon SKANDALA sa Vanjom Knežević: Njihov STAV je jasan, evo šta piše u saopštenju

“Vidim da su sada svi završili sa svojim saopštenjima, pa je konačno došao red da se oglasim”, počela je svoje izlaganja Šerifovićeva.

“Za čitavu situaciju sam saznala u avionu, obavestila me je Jelena, tako što mi je poslala sporan sadržaj koji je Vanja podelila. Odmah, da se razumemo, smatram apsolutno spornim i nenormalnim da kandidat šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga ko ima veze sa Grand produkcijom, a naročito sa žirijem. Razlog je prost, tek je četvrti krug, tek treba da se takmičiš. Istovremeno mi je jasno da se radi o nekom ko ima 18 godina, možda je trebalo da joj se skrene pažnja na drugačiji način. Vanji bih poželela da odmah uputi izvinjenje Jeleni, ali ju je Jelena blokirala, pa do toga nije došlo”, objašnjava je pevačica.

Foto: Instagrasm/printscreen

Takmičarka DISKVALIFIKOVANA iz Zvezda Granda zbog VREĐANJA Karleuše: Obe se odmah oglasile (FOTO)

“Dok je trajala ta drama, Jelena je tražila da se ona odmah diskvalifikuje, tražila je to i od mene kao njenog mentora, ali ja nisam dželat koji odrubljuje glave, niti imam takva ovlašćenja. Na kraju je produkcija donela odluku kakvu je donela. Meni se čini da su svi preterali, meni se čini da je Jelena celu situaciju shvatila previše lično. Smatram da Vanja nije trebalo da kači taj sadržaj, jer im se pre emisije svima kaže šta ne treba da rade. Mislim da produkciji nije trebala ova diskvalifikacija. Mogu da kažem da mi je jako žao, stvorio se veliki problem bez nekog velikog razloga. Sve je moglo da se reši mnogo lepše, a ne da se kažu neke teške reči”, rekla je Marija.

Ipak, Marija nije mogla da ne kaže da se ne slaže sa svojom koleginicom iz žirija Jelenom Karleušom, pa je jasno zauzela stav da je ovoga puta, kako i sama kaže, “preterala”.

“Ovo je sve moglo da bude drugačije. Kako da budem korektna kad je neko izbacio mog kandidatka, kako da ne kažem da je to bilo pogrešno, kako da ne kažem da je Jelena preterala. Da li će neko da se ljuti, ne znam stvarno. Ovo je moja potreba da sa vama podelim svoje mišljenje. Užasno mi je žao što se neko od žirija našao u neprijatnoj situaciji, žao mi je što je neko izbačen. Ja bih drugačije!”, završila je ona svoje izlaganje na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Diskvalifikovana takmičarka OTKRILA šta joj je Karleuša NAPISALA u poruci: Ispričala sve o incidentu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Preporucila bih Mariji,da ako nije bas u pitanju finansijski momenat u pitanju,napusti taj cirkus ziri,jer je svaki drugi kvalitet,na njenoj strani i ne treba joj,to valjanje u takvoj kaljuzi.

    Odgovori

Ostavite komentar