Ljubomorni muž joj ODSEKAO RUKE sekirom: Život joj se potpuno promenio, a njena borba će vas rasplakati

Ima važnu poruku za sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/CBS News

Ruskinja Margarita Gračeva (28), kojoj je muž pre četiri godine iz ljubomore odsekao ruke sekirom, postala je voditeljka gde sa kolegom na televiziji CBS vodi emisiju o porodičnom nasilju.

Ona je imala zastrašujuća iskustva sa svojim mentalno bolesnim tadašnjim suprugom, koji ju je neprestano tukao, da bi je jednog dana kidanpovao, odveo na zabačeno mesto i odsekao joj ruke.

Život joj se sada promenio, a cilj joj je da motiviše žrtve porodičnog nasilja da ne ćute o onome što im se dešava.

Foto: Facebook/Маргарита Грачева

“Drago mi je da postoji ovakva emisija gde bi se govoriloo o nasilju u porodici, pošto mislim da je to i dalje tabu tema i da se žrtve ne usuđuju da progovore”, rekla je Margarita, dok je njen kolega i suvoditelj Leonid Zakošanski dodao da Margaritini amputirani delovi tela svedoče o tome kroz šta je prošla i kroz šta eventualno prolaze u druge žene širom Rusije.

Nju je, naime, u decembru 2017. tadašnji suprug koji je bio bolesno ljubomoran, a na kraju se ispostavilo i mentalno poremećen, odveo u jedno izolovano šumsko područje nedaleko od Sankt Peterburga, gde ju je pretukao, a potom više outa udarao sekirom, prilikom čega joj je odsekao ruke.

Kasnije je ipak bio svestan šta je uradio, pa je pozvao policiju i hitnu pomoć.

Lekari su jednu ruku uspeli da joj spasu s tim što joj je slabo pokretna, dok na drugoj umesto ruke ima sofisticirane veštačke poluge pričvrčćene za kosti i meso.

Njen tadašnji suprug osuđen je na 14 godina zatvora, a zanimljivo je to da policija i nadležne institucije nisu bile previše zainteresovane da reaguju na njena upozorenja i nasilje neposredno pre ovog varvarskog čina.

Tatjanu je otac tukao i silovao: Zatrudnela sa njim 4 PUTA, a onda joj se dogodio najveći UŽAS

Nakon što su joj ruke bile odsečene, a potom ugrađena jedna veštačka, Margarita se zaklela da će se oporaviti i pomgati žrtvama porodičnog nasilja.

Osim što je pronašla novi posao i postala TV lice, u međuvremenu se udala, a živi sa sadašnjim suprugom i dva sina od osam i šest godina.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar