Luna u strahu za BEBU: Svake nedelje MORA da uradi samo jednu stvar!

Pritisak joj stvara epidemija koja ne jenjava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ LunaĐo

Marko Miljković i Luna Đogani vratili su se iz Dubaija gde su bili na odmoru. Oni će uskoro prvi put postati roditelji, a rijaliti par je već odlučio da će im se ćerkica zvati Mia.

Kako koronavirus u našoj zemlji ne jenjava, Luna je, kako piše Alo, odlučila da se na isti testira svake nedelje, kako bi bila apsolutno sigurna da sa njom i njenom bebom ništa ne može poći po zlu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Luna i Marko su se sjajno proveli na odmoru. Sada, kada se to završilo, oboje su odlučili da spuste loptu. Luna je bez obzira na mere predostrožnosti kojih se inače pridržavala, sada odlučila da ređe izlazi sve do porođaja, kako se ne bi zarazila koronom i samim tim ugrozila svoj i bebin život”, kaže izvor pomenutog lista.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

“Marko je veoma brižan prema Luni. Mnogo joj ugađa već mesecima savetuje da se preventivno testiraju na koronu i to jednom nedeljno, ne bi li znali na vreme da li su pozitivni i na taj način sačuvali sebe i bebu. Iako ih i to dodatno opterećuje, jer se susreću sa velikim brojem ljudi, oni ipak ne žele ništa da prepuste slučaju. Odlaze na privatne klinike, gde rade antigenske testove, a Luna je konstantno na vezi sa svojim ginekologom koji je savetuje kako da se ponaša u trudnoći”, zaključuje izvor.

Luna i Marko ZAKAZALI venčanje u tajnosti: Otkriven datum, idu pred matičara pre njenog POROĐAJA



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar