Ruski rulet na ulicama Beograda: Potencijalni ubica odvrnuo turbo-folk i jurio u suprotnom smeru (VIDEO)

Vozači su morali da mu se sklanjaju kako bi se izbegla tragedija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Twitter

Čini se da se vozači poslednjih meseci utrkuju ko će za volanom napraviti više prekršaja i ugroziti više života, uključujući i svoj. Nije novi trend da se to sve i snimi i objavi na društvenoj mreži, ali svakako jeste trend koji pomaže policiji da prekšioce brzo nađe, privede pravdi i kazni, piše Telegraf.

Najnoviji snimak postavljen je na Instagram 11. marta, a opis videa sve govori: “vožnja u suprotnom pravcu po Beogradu, ruski rulet”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz auta dopiru zvuci turbo-folka, dok vozač bez premišljanja vozi u suprotnom smeru, a vozači koji mu dolaze u susret moraju da se sklanjaju da bi ga izbegli. Snimak traje nekoliko sekundi, pa ne možemo ni da pretpostavimo koliko je ova drama na beogradskim ulicama trajala, izazvana bahatošću jednog nesavesnog vozača.

Naglasićemo samo da to nije ni bitno jer niko nema prava ni sekund da se kocka tuđim životom.

Pre samo nekoliko dana, objavili smo snimak vozača iz okoline Novog Pazara, koji je brzinom od 220 kilometara na sat savladavao krivine na putu Pazar – Raška, mimoilazio se s vozilima, a pešaci su imali sreće da se nisu našli na njegovoj putanji.

Na kraju, da bi izazvao i začikao druge vozače, na kraju je postavio i pitanje: “Nema brži ka Raški?”, sa ostavljenim opcijama “DA” i “NE”.

U utorak uveče oko 23.00 časa u Drenovcu kod Šapca kontrolisan je vozač citroena C5 beogradskih registarskih tablica, star 25 godina, koji je vozio bez vozačke dozvole kategorije kojom je upravljao.

Neposredno pre kontrole, vozač je na Obilaznom putu preticao vozila preko uzdužne neisprekidane linije, zatim se ulicom kretao u smeru koji je zabranjen, da bi u jednom trenutku ugasio svetla na vozilu i nastavio da se kreće putem van naselja, a vozila su mu dolazila u susret. Vozaču su pisane prekršajne prijave.

Podsećamo i na slučaj bahatog vozača iz Zemuna.

“Ludilo, zezanje!”, vikala je osoba za volanom dok je pritiskala gas vozeći kroz Glavnu u Zemunu.

Muzika u besnom autu bila je veoma glasna, a jedna devojčica sa zadnjeg sedišta, vikala je sumanutom vozaču da uspori.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??????? (@dnevnadozabeograda)

Suvozač je uzvikivao “pazi, pazi, pazi”, dok se vozač i dalje obesno smejao. Ovo “pazi” se odnosilo na pešaka koji je prelazio ulicu.

Zbog brzine kojom je išao na snimku se ne vide najbolje svi mogući prekršaji koje je napravio i potencijalne nesreće do kojih je moglo da dođe.

Od čega je preminula Leskovčanka nakon abortusa? Stigli rezultati obdukcije



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar