Kokice u ruke, daljinac spreman: Uz ove serije provešćete martovske večeri (VIDEO)

5 nalsova koje ne smete da propustite idućeg meseca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Victoria Heath/Unsplash

Nije nam podario sneg, ruku na srce – nije nam podario ni “z” od zime, ali je februaru (koji je uskoro za nama) definitivno imao neke veoma upečatljive serijske naslove koji su nas dovoljno zaokupirali tokom prvih dana 2020. godine.

Zavalite se u fotelju i uživajte: Predstavljamo vam nove serijske naslove koji izlaze u februaru (VIDEO)

U tom duhu – nastavljamo sa najavama televizijskih ostvarenja koja će vam ukrasti pažnju tokom predstojećeg perioda. Ovih 5 serija nikako ne smete da propustite:

Dispatches From Elsewhere – 1. mart

Psihodelični trejler poput slagalice i prve reakcije kritičara koji su se domogli 10 epizoda prve sezone tvrde da je pred nama nesvakidašnje televizijsko iskustvo. Serija prati četiri neznanca koji će se sudbinskim spletom ili namernim udružiti u rešavanju čuvene životne egizstencijalne praznine – nešto mi fali u životu, ali ne znam šta. To što im fali je nešto što je mnogo veće od njih samih.

Breeders – 2. mart

Drama-komedija televizije FX prati živote Pola i Eli koji, kao i većina odraslih ljudi, žongliraju između posla, porodičnih obaveza, deca i kredita. Kad se na vratima doma pojavi Elin otac, par će dobiti još jedno dete – doduše u poodmaklim godinama sa gomilom problema.

Dave – 4. mart

Servis FXx se prethodnih godina pokazao kao idealna televizijska luka za serije koje nisu namenjene širokim narodnim masama, ali su čisto potcenjeno zlato. Serija “Dave” prati neurotičara Dejva koji je ubeđen da mu je suđeno da postane velika reperska zvezda.

Devs – 5. mart

Endru Mekdonald i Aleks Garland su čuveni tvorci genijalne Ex Machina i ovog puta će demonstrirati svoje lude ideje na televiziji. O čemu se radi u njihovom projektu “Devs” zaista je teško naslutiti, čak i nakon više puta odgledanog trejlera – ali svakako deluje kao nešto što ne sme da se propusti.

The Pale Horse – 13. mart

Adaptacija istoimenog romana Agate Kristi prati neobičan slučaj Marka Isterbruka čije se ime našlo na parčetu papira umotanog u cipelu mrtve žene. Bizaran splet događaja ga vodi do kulta “Bledi konj” koji predvode tri veštice.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, dedamilorad.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar