Upoznala ga u utorak, sudbonosno DA rekla u subotu: Glumica se udavala 3 puta, samo jednom je POTRAJALO

Eva Ras otkrila kada se desila ljubav njenog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Faceook/Printscreen

Čuvenu glumica Eva Ras znamo iz mnogih glumačkih ostvarenja domaće kinematografije, ali i po tome što potpuno otvoreno ispoljava svoje stavove, a ništa manje ne priča i o svom privatnom životu.

Naime, glumica je u emisiji “Magazin In” ispričala da se udavala čak tri puta, a onda se prisetila početka ljubavi sa trećim suprugom, Radomirom Stevićem Rasom, koji je bio njena najveća ljubav i sa kojim je živela sve do njegove smrti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Eva Ras oplela po Kiji Kockar nakon zajedničkog FILMA: Ona je NADMENA i izgubljena!

“Na drugoj godini fakulteta sam se prvi put udala i ja sam smatrala da moram da napravim karijeru i da on mora da razume sve to. Taj brak je trajao 5 meseci. Tada sam bila jako tužna. Niko nas tokom života ne nauči kako da podnesemo kada nas neko ostavi. Preživela sam to tako što sam mu pokazala da ću boljeg naći i svaki dan me je neko čekao, da on vidi kako me neko drugi čeka”, počela je glumica u emisiji “Magazin IN”.

Cela Juga je želela, ona se udala za RIBARA! Prošla je kroz PAKAO, a i danas izgleda brutalno (FOTO)

“A drugi put sam se udala i shvatila da on meni ne treba, razvela sam se i nećete verovati da sam Rasa upoznala dva meseca posle tog razvoda. U utorak sam ga upoznala, a u subotu sam se udala za njega, taj brak je bio fantastičan”, ispričala je Eva.

Naša pevačica se udala za stranca i pokrenula privatni BIZNIS u Americi: Napokon otkrila od čega zarađuje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar