Isplivali delovi intervjua princa Harija i Megan koji NISU EMITOVANI: Ovo je smešno, sabotirali su ih

Mislim da svako ima osnovno pravo na privatnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Korisnik je na Tviteru okačio delove koji su nedostajali.

Taman što smo pomislili da je sve rečeno nakon intervjua Megan i Harija, sada su se pojavile nove kontroverze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u međuvremenu su se pojavili neemitovani delovi iz intervjua a veliki broj ljudi sada smatra da su namerno izbačeni kako bi se i Megan i Hari prikazali u pogrešnom svetlu.

– Mislim da svako ima osnovno pravo na privatnost. Osnovno. Ne govorimo ni o čemu što nito drugi ne bi očekivao. Ako na poslu na stolu imate fotografiju svog deteta, a vaš saradnik kaže: “O, bože, vaše dete je tako slatko. Mogu li uzeti vaš telefon da vidim sve fotografije vašeg deteta?”, odgovor je NE. Ovo je slika koju delim sa vama – izjavila je Megan i pojasnila da, ako podelite jednu fotografiju deteta na društvenim mrežama, to ne znači da neko ima pravo fotografisati dete bez dozvole.

– Nema nikoga ko bi na Instagramu ili na društvenim mrežama rekao: “Budući da sam podelio ovu jednu sliku, to vam daje pravo da dobijete moj celi fotoaparat. Samo napred i pregledajte ga.” Niko to ne bi želeo. Dakle, reč je o granicama. I reč je o poštovanju – zaključila je vojvotkinja od Saseksa u odgovoru koji nije emitovan.

Snimak tog odgovora objavljen je na Twitteru i pokupio je za veoma kratko vreme preko 40 hiljada lajkova.

– Jako sam razočaran što je ITV emitovao “uređenu” verziju intervjua. Ovaj isečak čini da Megan izgleda normalno, jer ona to i jeste! Ovo je smešno. ITV je emitovao prilog koji nije bio naklonjen Megan i Hariju – napisao je korisnik koji je podelio snimak.

ITV je emitovao istu verziju intervjua kao i CBS, a s obzirom na to da je celi intervju trajao više od tri sata, bilo je delova koje je trebalo iseći.

– U procesu uređivanja ova tri sata i 20 minuta, na sat i 25 minuta rekla sam svom timu: “Najvažnije pitanje na koje treba odgovoriti ovde i o čemu će ova emisija biti je – zašto su otišli” – objasnila je Opra za CBS.

Sam napravio vakcinu za koronu i vakcinisao 100 OSOBA, ali je preskočio NAJVAŽNIJE stavke procesa



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar