DRAMATIČNO

Nikolina Pišek nakon što je završila u Hitnoj zbog TROVANJA: Ne znam da li ćemo se IKAD izlečiti

Planira da ide na lečenje, prati uputstva lekara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una su se početkom prošlog meseca otrovale ugljen-monoksidom u svom stanu u Zagrebu.

Nakon svega Nikolina i njena naslednica nose sa posledicama trovanja, a voditeljka je čak završila i u Hitnoj. Nikolina otkriva da će morati na lečenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“I ona i ja imamo posledice. Ja, doduše, imam više smetnji od nje, barem se nadam. Moraću ići na lečenje, na terapije u hiperbaričnu komoru, a pre nekoliko sam dana završila na Hitnoj zbog nekih simptoma koji su posledica trovanja. Una, pak, ima promene na EEG-u, u moždanoj aktivnosti”, rekla je Nikolina za “Jutarnji.hr”, koja nije sigurna da će se ikada trajno izlečiti.

Foto: Printscreen/ Instagram/NikolinaPisek

“Ono što su mi rekli jeste da svi koji su bili izloženi trovanju ugljen-monoksidom imaju povećani rizik od plućne embolije narednih 90 dana i na to moram posebno paziti još neko vreme. Ne znam hoćemo li se ikad potpuno izlečiti, mogu samo preneti šta su mi zasad rekli lekari. I ja i Una moramo ići na kontrole i biti permanentno pod nadzorom, i to je zasad to”, izjavila je voditeljka.

Nikolina Pišek za Objektiv: Ćerka i ja smo zamalo UMRLE, bile smo same, evo kako smo SPAŠENE

Podsećamo, do trovanja je došlo usled kada je u voditeljkinom domu u Zagrebu pukla cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade. Nikolinu i Unu su prijatelji spasili u poslednji čas, polumrtve su ih izvukli iz stana, pričala je voditeljka.



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar