Niko nije čuo za Paunovića, guglali da istraže bilo šta o njemu, a sad mu se dive zbog sjajnih rezultata!

Došao je kao potpuni anonimus za neke fudbalere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/Reading Football Club

Štoper ekipe koju Veljko Paunović predvodi ove sezone, Majkl Morison, rekao je u intervjuu za Gardijan da kada je Srbin postavljen za novog trenera, svi su bili iznenađeni.

Niko nije čuo za srpskog stručnjaka, a po rečima ovog defanzivca, morali su čak da pretražuju i po Guglu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je već kakav posao radi Veljko Paunović u Čempionšipu – Reding je najbliži promociji u Premijer ligu još od 2016. godine.

Malo je poznato da je samo sedam dana pre početka sezone postavljen za trenera, da je prvi sastanak održan preko Zum platforme…

Delovalo je da će ovo biti još jedna takmičarska godina za zaborav kada je Reding u pitanju, ali Srbin je zabeležio na startu druge lige Engleske sedam od osam pobeda.

– Bila je luda i haotična nedelja, ali sve je ispalo sjajno – izjavio je defanzivac Redinga Majkl Morison, a potom dodao i neke zanimljivosti o treneru.

– Mislim da su ljudi guglali da vide ko je on. Mi smo znali da je bio trener u Čikagu, ali kao igrači smo se zapitali ‘Kako je on dospeo u Čempionšip uopšte?’, potpuno iskren bio je defanzivac.

Kakav god rezultat na kraju da napravi sa Redingom, Paunović je lansirao nekoliko mladih igrača u prvi plan. Olise ima samo 19 godina, a trenutno je drugi asistent lige sa devet asistencija. Dalje, Omar Ričards je već dogovorio transfer u Bajern iz Minhena, a tu su još mladi reprezentativac Srbije Dejan Tetek, Endi Rinomhota, Tom Holms, kao i nešto malo iskusniji Lukas Žoao.

Reding je trenutno peti na tabeli Čempionšipa, ima pet bodova manje od Votforda koji je na drugoj poziciji – mestu koje vodi direktno u Premijer ligu. Ako ne direktno, tu je uvek i stari dobri baraž druge lige Engleske, a znamo već koliko pozitivna iskustva imaju Srbi sa njim.

Kupuje svojom skromnošću: Asano je najbolji strelac Partizana, ali i dalje nije zadovoljan! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar