Inženjerka se skinula da pokaže da i one mogu biti ženske i po! (FOTO)

Dosta joj je predrasuda i mišljenja da lepota i pamet ne idu jedno uz drugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/fueledbycait

Mlada inženjerka Kejtlin Serijen priključila se aktivnostima koje propagiraju zanemarivanje predrasuda i stereotipa na taj način što je na Instagramu objavila paralelne fotografije u inženjerskoj uniformi i u bikiniju.

Navela je da joj je dosta toga da se na žene gleda kao na seksualne objekte i da se u zavisnosti od toga čime se bave, svrstavaju u “više i manje seksi”.

“Želela sam da pokažem da žena može da se oseća prijatno u svojoj koži i kao model i kao inženjer. ZAto sam napravila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu po uzoru na super modele, a zatim i fotografiju iz rafinerije nafte gde sa, zaposlena kao inženjer. To simbolizuje činjenicu da možemo istovremeno imati i lepotu, a i pamet, što mnogi osporavaju”, navela je Kejtlin, prenosi Yahoo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ? Caitlin ? (@fueledbycait)

Njena objava oduševila je pratioce na Instagramu. Osim što je prikupila hiljade lajkova, dobila je i pregršt pozitivnih komentara na račun onoga što je htela da dokaže.

Na kraju, seksi inženjerka je imala motivacionu poruku.

Ena se probudila iz kome u drugom stanju: Tvrdila da je pre nesreće bila NEVINA, a istina ju je razorila

“Ženama je potrebna podrška na društvenim mrežama, naročito od osoba istog pola. Ako ste žena, nikada se ne upoređujte sa drugima, već ih podržavajte i bodrite zbog njihovog dostignuća”, navela je Kejtlin.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar