Lotar Mateus kandidat za selektora Nemačke? Da, dobro ste čuli, bivši trener Partizana prekida penziju!

Zanimljiv izbor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Nemci već vode polemiku oko naslednika Joakima Leva, koji bi mogao da se povuče sa mesta selektora reprezentacije nakon Evropskog prvenstva i decenije i po rada sa njihovim najboljim fudbalerima.

Jirgen Klop je već jasno stavio do znanja da ga sada taj posao ne zanima, ali se u medijima spekuliše da bi mogao ovu čast da dobije Hans Flik, tvorac novog velikog Bajerna sa kojim je osvojio sve što se u klupskom fudbalu može osvojiti u jednoj sezoni. Ostali kandidati su Stefan Kunc iz selekcije U21 ili Ralf Ragnik, koji je slobodan već godinu dana otkako mu je propao transfer u Milano. Legendarni Memet Šol iznenadio je Nemce svojim predlogom:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zašto novi selektor ne bi bio Lotar Mateus? Gledamo ga stalno na TV kako komentariše utakmice i u za sve što kaže može se reći da pogađa precizno. Čovek ima 150 mečeva za reprezentaciju i sve zna o fudbalu – rekao je Šol za svog slavnog saigrača.

Mateus je po drugi put spomenut kao neko ko bi mogao da zameni 60-godišnjeg Leva. Pre Šola je to uradio Armin Veh, iako je bivši trener Partizana pre par meseci saopštio da je sa njegovom trenerskom karijerom završeno. Izgleda, ipak, da postoji prostor za promenu mišljenja:

– Šol je poznati fudbalski ekspert. Zato ne bih da se suprotstavljam njegovom mišljenju – rekao je Mateus.

Ko zna, možda stvarno Mateus sedne na klupu reprezentacije koju je proslavio kao fudbaler…

Barselona na leto pravi paklen tim: Aguero, Haland, Alaba – a, to nije sve, Laporta ima velike planove!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar