Branka Blek Rouz je KONTROVERZNA, a njeni SINOVI su sušta suprotnost: Evo ko su i kako izgledaju (FOTO)

Branka ima dvoje dece od dvojice partnera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinrscreen/Facebook

Nekada najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, danas je vlasnica nekoliko striptiz barova, a od skoro i direktorka jedne privatne televizije.

Njena gostovanja u emisijama i dalje privlače veliku pažnju, jer bez lažnog moralisanja iznosi stavove, ali privatan život drži daleko od javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnogi ne znaju da je Branka majka dvojice sinova, koje je dobila sa dva različita partnera. Brankin stariji sin zove se Vladimir ima 29 godina, a mlađi je Aleksandar i pet godina je mlađi.

Ona o njima retko priča u javnosti i tek ponekad ih pokaže na društvenim mrežama. Branka je 2017. godine prilikom ulaska u u rijaliti šou “Zadruga” priznala da je zbog sinova počela da se bavi striptizom.

Bivša ZADRUGARKA otkrila sve o PROSTITUCIJI: Prave se da su drugarice, pa se podvode po određenim cenama

“Moja dva sina su za mene sve u životu. Oni su motiv i podstrek za sve. Ja sam ovim poslom počela da se bavim kada su bili mali i to zato što sam htela da im omogućim lepši život. Mnogo su bili teški dani. Nisam imala para svom detetu ni čokoladnu bananicu da kupim. Radila sam i po pekarama, i mesarama, i na tezgama po velikom minusu. Ne stidim se nijednog posla, pošteno treba raditi i zaraditi. Jednog dana bog me pogledao i počela sam da se bavim ovim poslom”, ispričala je Branka Blek Rouz na televiziji “Pink”.

Foto: Printscreen/Facebook

Branka je savremena majka, sa decom ima drugarski odnos, a oni neretko dođu i u njen striptiz bar, gde je i nastala fotografija koju vidite iznad.

Obrađuju zemlju, odgajaju piliće, brinu o starima: Estradnjaci se zbog krize okrenuli NOVIM POSLOVIMA

Brankini sinovi su dosta drugačiji od majke. Ne vole javni život i skandale, posvećeni su obrazovanju.

Vladimir je prošle godine zavšio Fakultet za poslovno industrijski menadžment, dok je mlađi privatnu srednju školu pre nekoliko godina završio sa odličnim uspehom.

Foto: Prinrscreen/Facebook

Zanimljivo je i to da se Brankin stariji sin zabavljao svojevremeno sa devojkom koja je radila u klubu njegove majke.

“Devojka mog sina igra kod mene u klubu. Ona je od njega napravila dobrog čoveka. Nije striptizeta, nego dens igračica. Postao je bolji čovek pored nje, odgovorniji”, rekla je Branka za “Blic” pre nekoliko godina.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar