Otac Maje Marinković tvrdi: Ana Korać je radila u mom STRIPTIZ BARU, postoje dokazi!

Taki poludeo zbog Aninih prozivki na račun njegove ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Starleta Ana Korać često spominje i negativno komentariše Maju Marinković, što je isprovociralo njenog oca Radomira, Takija.

Taki je iz tog razloga sada rešio da, kako kaže, obelodani istinu koja se tiče prošlosti Ane Korać. Naime, on tvrdi da je Ana radila u striptiz baru koji je on nekada držao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

“Ana Korać stalno daje nekakve izjave po novinama i pljuje moju ćerku, na koju je očigledno ljubomorna, iako ona priča da je obrnuto. Ona je radila u mom striptiz baru pre desetak godina. Prodavala je piće, koktele… Naravno, tada nije izgledala kao danas, nije imala nijednu operaciju, ali ja je se sećam, a sećaju je se i moji zaposleni”, rekao je Taki vidno izrevoltiran.

Kako je Ana poznata kao neko ko neretko podnosi tužbe, Taki tvrdi da se njene tužbe ne plaši jer za sve izrečeno ima nepobitne dokaze.

“Stojim iza svega što izjavim. Da je radila kod mene, postoje dokazi, kao i ljudi koji to mogu da posvedoče”, istakao je Marinković.

Foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

Osim Ane, Takija su razočarale i ostale Majine drugarice. Prva među njima je Dragana Mitar, koja je u javnosti, kako Taki kaže, izjavljivala da je Marinkovićeva patološki ljubomorna, da je uhodila Janjuša napolju, te da joj je potrebna stručna pomoć, koju joj je ona nesebično nudila.

“Ma to su sve k*rvetine, ja da vam kažem. Kad bih pričao sve što znam, ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava”, zaključio je on.

Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (2)

  1. Sa takvom istorijom taticem nije ni cudo sto mu cerka, koju inace grli u svakoj prilici i neprilici, lici na poslednju ulicnu fackalicu! Iskreno pocinjem da saosecam sa bicsom zenom onog kosarkasa sto ju je sa ovakvom sojkom izbrukao,

    Odgovori

Ostavite komentar