Bio joj je kao drugi otac: Danica Krstić otkrila kako su izgledali POSLEDNJI DANI Sanje Ilića

Pevačica je bila je glavni vokal u bendu "Balkanika" od svoje 16. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Danica Krstić, nekadašnja pevačica grupe Balkanika, i  prijateljica kompozitora Aleksandra Sanje Ilića koji nas je danas napustio, oglasila se i otkrila kako je podnela gubitak prijatelja i kako su izgledali njegovi poslednji dani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Krstic (@dannicakrstic)

Nada SLOMLJENA zbog smrti Sanje Ilića: Uvek ćeš biti deo moje duše i srca, mesto ti je među zvezdama

“Vrlo skoro smo se videli poslednji put, išli smo na piće. Ja sam dala ostavku u bendu, ali nastavili smo da se družimo. Ja sam odrastala uz tog čoveka, bio mi je kao drugi tata, od 16. godine sam bila u bendu. Njegova želja je bila da se ne zna da se zarazio i da je loše, zbog ovakve situacije moralo je da se čuje i da se sazna. Kolegama i meni je teško, nama je ispunio veliki deo života, proveli smo velike trenutke sa njim, imali smo lepu saradnju. Nastaviće da živi kroz svoja dela i kroz Balkaniku, javno želim da izjavim saučešće porodici Ilić”, govorila je Danica.

Bože, kakav dan! Jelena Tomašević se OVIM rečima oprostila od kolege Sanje Ilića (FOTO)

“Bio je veliki borac, nije dopuštao da ga bilo šta omete u uživanju u životu. Imam informaciju da je poslednje dve nedelje bio u bolnici. Situacija se pogrošavala iz dana u dan. Kad smo se poslednji put videli bio je srećan. Znam da je uživao u svojoj vikendici na Kosmaju i da je bio sa svojim džukcima. I meni je kolega javio da je bio u bolnici, nemam drugih informacija. Poslednjih godinu dana živeo je mirnim životom, skućio se, nije imao nekih poslovnih obaveza”, rekla je pevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Evo od ČEGA je umro Sanja Ilić: Srpski kompozitor nije izdržao

Da podsetimo, muzičar Aleksandar Sanja Ilić preminuo je od posledica kovida 19. 

Tužna nedelja za Srbiju: PREMINUO Aleksandar Sanja Ilić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar