Izbacili je iz škole zbog OVE stvari: Otac POBESNEO, drugari joj pružaju podršku (FOTO)

U školi je organizovan protest, a otac devojčice savetuje nastavnici da promeni profesiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Facebook

Kanađanka Keris Vilson (17) izbačena je iz škole jer je, prema mišljenju zamenice direktorke, došla u obrazovnu ustanovu neprikladno obučena.

Naime, Keris je obukla belu “dolčevitu” i preko nje crnu haljinu do kolena, koja je profesorku podsetila na spavaćicu zbog čipke.

Napustila školu u suzama: Nastavnici joj PROMENILI ime jer NISU mogli da ga izgovore

Prema rečima profesorke, njena odeća bi mogla da bude “provokativna” za nju, njenog asistenta i ostale učenike te škole u provinciji Britanska Kolumbija, piše “Bored Panda”.

Njen otac Kristofer Vilson žestoko je protestovao zbog odluke profesorke i zamenice direktora, pa je objavio video u kom poziva ljude da osude ovakvo ponašanje školskog osoblja.

FOTO: Facebook

“Moja ćerka je danas krenula u školu srećna, puna samopouzdanja i spremna za učenje, a vratila se kući u suzama. Profesorka ju je prozvala pred čitavim razredom i osramotila, a to ne bi trebalo da se događa u 2021. godini”, rekao je.

“Ako ste profesorka i ometa vam koncentraciju odeća učenika, bavite se pogrešnim poslom i trebalo bi da promenite profesiju”, dodao je Vilson.

Kerisini vršnjaci protestovali su zbog ove odluke, neke od učenica sledećeg dana su se obukle isto kao ona, kako bi prižile podršku drugarici.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar