Na vreme se obezbedio, sad ne mari za krizu: Darko Filipović kupio DVA STANA u Grčkoj

Pre četiri godine je iskoristio povoljan momenat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Pevač Darko Filipović pre četiri godine odlučio je da pokrene unosan biznis. On je pametno iskoristio ušteđevinu kao i povoljan trenutak pa je pazario dva stana u Grčkoj.

“Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz par godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine je bila najniža istorijska vrednost kvadrata i nekretnina u toj regiji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio sam cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste… Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam „uzeo” dva apartmana, jedan za sebe, jedan „rentam” turistima. Imam agenciju sa kojom sam se povezao”, priča on, pa nastavlja o zaradi među pevača, objašnjavajući da imaju kako velike, tako i male troškove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/ Youtube/ GlamurTvHappy

“Sada momentalno niko ne zarađuje, ali pod normalnim okolnostima, ne zarađuju pevači onoliko koliko narod misli da mi uzimamo novca. Mi imamo jako velike troškove, od pesama, preko studija, preko spotova, žene imaju šminku, frizere, moraš imati i adekvatnu garderobu sve to povlači troškove koji nisu mali. Veliki su to izdaci koje narod ne razume. On vidi tebe na televiziji ili ti si se pojavio na svadbi i uzeo 10.000 evra, a niko te ne pita što spot košta 30.000 evra. To je ta stvar koju narod ne razume, svi gledaju gotov proizvod. Kad bi sve to stavili na papir, koliko to košta, to izađe jedan dobar stan u Beogradu. Jedna kvalitetna pesma, sa kvalitetnim spotom izađe otprilike kao jedna garsonjera”, završava Darko.

Darko Filipović nakon saobraćajke: Izbegao sam smrt za dlaku, trpim nesnosne bolove!



Izvor: Objektiv.rs, GrandOnline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar