Skinula se POTPUNO GOLA zbog lajkova, a onda uradila nešto što je zgrozilo čak i muškarce (FOTO)

Ubrzo se izvinila zbog svog nesavesnog postupka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Instagram/Alesya Kafelnikova

Influenserka Alesija Kafelnikova objavila je na svom Instagram profilu video kako gola pozira na ugroženoj vrsti slona, čime je zaprepastila svoje brojne pratioce.

Kako prenosi 9GAG, odmah nakon što je objavila video i fotografiju, javio se portparol udruženja “Save the Asian Elephants”, koji nije skrivao koliko je šokiran njenim ponašanjem.

– Zgrožen sam ovim događajem. Gospođica se slikala na ugroženoj vrsti azijskog slona koja se neprestano bori za preživljavanje jer ih brutalno iskorišćavaju za turizam i zabavu – rekao je portparol.

FOTO: Instagram/Alesya Kafelnikova

Nakon niza negativnih komentara, Alesija je objavila fotografiju ispod koje je izrazila oduševljenje slonovima i ostrvom koje je posetila, te se izvinila.

– Volim slonove i obožavam Bali! Nadam se da će svako od vas u sebi probuditi ljubav prema ovim prirodnim lepotama. Izvinjavam se ako sam nekog povredila ovim fotografijama. Nisam imala lošu nameru. Samo sam htela da pokažem koliko volim i poštujem životinje – napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alesya Kaf (@kafelnikova_a)

Sumatranski slon na kom je Alesija pozirala gola, kritično je ugrožena vrsta. Ugrožen je uglavnom zbog krčenja šuma i degradacije prirodnog staništa.

Prema izveštaju National Geographica, procenjuje se da na svetu ima od 700 do 1000 Sumatranskih slonova.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar