Pripadnici bataljona iz Nikšića poručili Daki Davidoviću: Ne mogu se gresi oprati novcem, IZDAO si kuma

Pripadnici 7. bataljona iz Nikšića poručili su građanima da oni ne podržavaju DPS i Narodni pokret Miodraga Dake Davidovića za kojeg kažu da je saradnik Mila Đukanovića i DPS-a

Daka Davidović, Foto: Printscreen/Youtube

Pismo pripadnika 7. bataljona iz Nikšića za Miodraga Daku Davidoviću upućeno preko medijima prenosimo integralno:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Morali smo i na ovakav način da se obratimo i da zaštitimo naš status koji smo nosili, iako su nas rasformirali, mi smo ponosni što smo bili dio jakog i nezaboravnog 7. bataljona.

Pošto su lokalni izbori u Nikšiću, a mi smo dio njega, istina je da politika ne bira sredstva da bi promovisala svoju partiju što bolje, nas ima da nas politika ne interesuje, a ima nas pripadnika 7.bataljona da se bavimo duboko i prizivamo svoje kolege u te redove.

Sami vidite što se radi po našem Nikšiću, ovo je blago rečeno, ludilo. Samo, čemu tolika mržnja, ogovaranje, podjela, psovke, pljuvanje ?

Kumovi Daka i Zdravko seju RAZDOR među Srbima: Krivokapić poziva Nikšićane da uzmu pare od Đukanovića

Zašto četnici, partizani, komite, bjelaši, Narodni pokret, Milovci, Dakovci, naš, vaš Nikšić ? Iseljavaju nas, tjeraju za Srbiju, psuju, biju, provociraju.

Pitamo se je li ovo Nikšić zaslužio ? Sve su ugasili, a sad hoće i da nas iskrve.

Pitamo se šta je ovo i još se pozivaju na naše ime da smo sa jednim ili drugim.

Mi, pripadnici bivšeg 7. bataljona, potpisima se obraćamo građanima. Mi ne možemo sa DPS lopovlukom i zato su nas rasformirali. Mi ne možemo sa milijarderima i ratnim profiterima i ako su mislili da smo zaboravili, narod sve zna, Milo i DPS što su radili 30 godina, a vođa Narodnog pokreta je bio dio tog tima- Milo, Sveto, Daka, Draško Goranović i ostali. Ko je koga izdao, čija su kumstva završavalo srećno, čija nesrećno, to oni znaju i tada su se krili iza crkve i pričali malo po malo pod “Ostrog”.

To je njihov obraz, ali samo je jedno očigledno , da je DPS izgubio u avgustu, a sada u našem Nikšiću hoće da spasi Mila.

E, Daka, tako ne može, a ti prizivaš 7.bataljon na skup u Župi.

Mi ne možemo sa švercerima nafte, cigara, oružja, droge i što je najgore i najteže, sa živim novcem sa Hercegovine, pa mu je malo bilo, pa je poharao Željezaru, pa pređe i boksite, navodno svađa sa Milom, pa bijeg za Srbiju i tamo je harao kako je umio da se krije iza crkve i njegove priče, dok nijesu radili snajperi, pa bježi u Crnu Goru kod brata Mila u gnijezdo “Splendid”.

Daka, odakle ti pare, mi te pitamo, pošto kažeš da si napravio četiri manastira i obnovio 300 crkava? Da nijesi prodao đedovinu na Bobotovo groblje- Goliju ?

Šta uzimaš kad sve ovo pričaš, Davidoviću ko si ti ?

Izdao si kuma Momira Bulatovića koji ti je obezbijedio sve u životu. I Cigane si iselio da bi napravio Neksan preko kumstva a sad si došao da poharaš što je ostalo po Nikšiću i da izvaraš ovaj narod.

Koga si doveo za premijera blatiš Nikšić, crkvu, sve što progovoriš je histerija. Ne možeš grehove spirati novcem, Davidoviću.”

Izvor: Borba.me

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar