Kumovi Daka i Zdravko seju RAZDOR među Srbima: Krivokapić poziva Nikšićane da uzmu pare od Đukanovića

Premijer Crne Gore javno podržao kupovinu glasova pred lokalne izbore 14. marta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen

Premijer Zdravko Krivokapić, osim što je veliko razočaranje Srba u Crnoj Gori jer čuva tekovine DPS, stranke Mila Đukanovića, sada promoviše i političku korupciju, pozivajući Nikšićane da uzmu pare koje im nudi Milo.

Krivokapićev čovek uz Milovu podršku planira da UDARI na Vučića: Spremili Srbima TROJANSKOG KONJA

– U Nikšiću imamo različite priče. Nema priča, nego – ako vam neko, građani Nikšića, nudi pare, uzmite ih, a glasajte za najbolje – poručio je Krivokapić i time javno podržao kupovinu glasova pred lokalne izbore 14. marta, za koje je njegovom kumu Miodragu Daki Davidoviću podršku dao upravo DPS.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milioni prljavog novca Iako se Krivokapić u jednom delu rečenice ogradio, rekavši da „ti najbolji sigurno nisu oni koji su do 30. avgusta bili na vlasti”, zna i on da DPS funkcioneri metodama kupovine ličnih karti, plaćanja socijalnih slučajeva, podelama paketa hrane preko Crvenog krsta i nabavkama drva kupuju birače pred izbore u ovom gradu. Priča se po Nikšiću da Milo Đukanović plaća glas i po 300 evra u kešu, sve samo da ne izgubi u rodnom gradu.

– DPS troši milione na Nikšić, a u razbijanju srpskog jedinstva najviše im pomaže Daka Davidović, koji na izborima učestvuje sa svojim Narodnim pokretom. Nije slučajno Daka Davidović rešio da osnuje partiju i učestvuje na izborima u Nikšiću. Milu Đukanoviću treba neka prosrpska partija povezana sa Crkvom koja će biti na njegovoj strani i amortizovati nezadovoljstvo. Taj posao je dogovoren – potvrđuju izvori Objektiva.

Zašto se ne hapsi po Nikšiću, gde se troše milioni prljavog novca za kupovinu birača za izbore u martu, upitao je Nebojša Medojević iz DF. On oštro osuđuje izjavu crnogorskog premijera Krivokapića da građani Nikšića uzmu pare i glasaju za koga oni hoće.

– Premijer javno promoviše političku korupciju, umesto da pozove građane da prijave lopove iz DPS i da ih hapsi – primećuje Medojević.

Mala bara, puno krokodila

Analitičar Dejan Vuk Stanković u izjavi za Objektiv kaže da ko pobedi u Nikšiću, imaće znatnu prednost u susret novim izborima.

– Zato se koplja lome u Nikšiću, jer se vidi da je ta većina u Parlamentu Crne Gore jako tanka i nestabilna, tako da će to biti pravi rat za Nikšić. Biće tu puno igrača, evo uključio se i Daka Davidović. Crna Gora vam je pravi primer one izreke „mala bara puno krokodila”. Milo Đukanović je i dalje jak, Krivokapić se nije snašao, a DF su gurnuli u zapećak. Biće tu pravo bojno polje i ne treba isključiti neka politička iznenađenja, poput jako dobrog rezultata DPS – zaključuje Stanković.

Piše: Marija R. Ilić

Ove i mnoge slične tekstove čitajte u štampanom izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. ovaj novi premijer nista nije bolji od Djukanovica Povezao se sa najvisim mafijasima u CG stopirao sve istragev protiv Djukanovica a ovi njemu napunili dzepove do vrha Njemu je do CG i njenog naroda kao do lanjskog snijegaDosao covjek da se napuni para obezbijedi i praunuce a onda ce dati ostavku

    Odgovori

Ostavite komentar