Najluđa kartaška partija u režiji Majkla Džordana: Priča koja pokazuje koliki je zapravo bio kockar!

Voleo je da se igra...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Dokumentarna serija “Poslednji ples” nam je donela priče o kockarskim iskustvima Majkla Džordana, a Antoan Voker, bivši igrač Boston Seltiksa i takođe veliki kockar, je potvrdio ovakve navode i ispričao anegdotu koja se veoma brzo proširila svetskim medijima.

Džordan je jednom zajedno sa njim igrao partiju neverovatnih 36 sati, a upravo zbog toga je pomerio konferenciju za štampu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kad god je Majkl ulagao, malo je dizao ulog. Bio je uveren da svako mora da doprinese ‘potu’ na taj način. U ovom slučaju radilo se o partiji na koju je ulaz koštao 20 hiljada dolara. Ako niste imali novac, niste mogli igrati. Sećam se da smo jednom igrali 36 sati u komadu, igrali smo protiv dvojice drugih igrača. Izgubili smo 900 hiljada dolara”, rekao je Voker i dodao:

“Odlazio sam iz Bostona za nekoliko dana, pa sam imao 100 hiljada dolara kod sebe. Uvek sam imao novca kod sebe. Džordan je imao 200 hiljada dolara, ali u jednom trenutku je nećak morao da ode po zalihu. Drugi par je takođe imao puno novca, izgubili smo 180 hiljada dolara samo zato što je Džordan bio umoran”, rekao je Walker, koji je nekoliko godina nakon odlaska u penziju bankrotirao.

Ponovo u NBA ligi: Vreme je za Srbina!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar