Francuzi u strahu zbog Zidana: Ako postane selektor, više ga niko neće voleti – evo i zbog čega!

Čini se da će uskoro i postati trener reprezentacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Zinedin Zidan bi uskoro da postane novi selektor Francuske, ali su svi u strahu zbog toga

Zidan je pre nekoliko godina preuzeo trenersku klupu Real Madrida s kojim je napravio neverovatan uspeh jer je tri godine zaredom uspeo da osvoji titulu Lige šampiona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, mnogi smatraju da se francuski stručnjak neće još dugo zadržati na tom poslu, jer Real Madrid ove sezone ne beleži baš najbolje rezultate.

Nedavno je Zidan priznao da mu je jedina želja da u budućnosti bude selektor Francuske i mnogi smatraju da će se to sigurno desiti.

Didije Dešam je napravio sjajan rezultat s Trikolorima i odveo ih je na vrh sveta, no pojavile su se spekulacije da bi on nakon ovogodišnjeg Evropskog prvenstva mogao napustiti selektorsku poziciju.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Francuski mediji pišu da je Zidan favorit, ali su poslali upozorenje čelnicima Saveza jer veruju da znaju šta će on uraditi kada postane selektor. Mnogi mediji u Francuskoj objavili su da će Zidan u tom slučaju u tim sigurno vratiti Karima Benzemu s kojim u Realu ima odličan odnos.

Benzema već godinama ne igra za reprezentaciju Francuske zbog skandala i ucene saigrača, ali povratkom Zidaea čini se da bi se i njemu mogla otvoriti vrata da ponovo obuče dres ove selekcije.

Čelnici Reala doneli odluku: Konačno je poznata sudbina Edena Azara!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar