Dadilja (17) se IGRALA sa dečakom (13), pa zatrudnela! Rekla da ju je silovao, ali na ovo nije računala

Htela je samo da proveri ima li čime na telu da se ponosi

Foto: Facebook printscreen/Leah Cordice

Vaspitačica Lea Kordis (21) iz Velike Britanije osuđena je 2017. godine na dve godine zatvora zbog nedozvoljenog seksa sa 13-godišnjim dečakom koga je čuvala i kome je rodila dete.

Lea se početkom ove godine susrela sa, sada 17-godišnjim dečakom na ulici, ali je okrenula glavu na drugu stranu, napisala je na svojoj Fejsbuk stranici.

Lea je 2017. kao 17-godišnjakinja bila zamoljena od komšinice da provede neko vreme u kući s njenim sinom koji je bio nešto povređen i imao je puno zadataka da uradi, pa nije smeo da izlazi napolje.

Lei se dečak odmah dopao, a kako nije imala pre toga neka seksualna iskustva, rešila je da ga iskoristi. Devojka je imala odnose sa maloletnikom najmanje pet puta. Prvi put to se dogodilo kada je Lea ušla u njegovu sobu.

On je igrao igrice umesto da uči i Lea mu je rekla da se uozbilji. Tada ga je zarlila i poljubila, pa mu je skinula pantalone da vidi “ima li čime da se ponosi”.

Lea je na sudu izjavila da je silovana, Foto: Facebook printscreen/Leah Cordice

Potom ga je ubedila da imaju seks. Sve je krila od muža, baš kao i činjenicu da je posle jednog odnosa sa dečakom zatrudnela!

Svima okolo pričala je da je konačno trudna i da je muž s kojim se u vreme tajne veze venčala, srećan zbog toga, ali samo ona je znala pravu istinu. Kada je rodila sina, ni tada mužu nije govorila ništa. Sa dečakom je nastavila da održava kontakt, dajući mu čak i novac za igrice i grickalice.

Njegova majka posumnjala je da se nešto dešava, pa ga je pritisla i dečak je konačno priznao sve. Potom je majka insistirala da Lea uradi DNK test, koji joj je uništio život.

Pokušala je da se odbrani lažima – rekla je preko advokata da ju je dečak silovao u sobi dok su se igrali, te da nije znala da je on otac bebe.

Zahvaljujući DNK testu utvrdilo se da je dečak otac bebe, posle čega je ona osuđena na zatvorsku kaznu. Muž se u međuvremenu razveo od nje, ali je tražio starateljstvo nad bebom.

Kako dete nije bilo njegovo, odvela ga je socijalna služba, iako se čak i dečak, pravi otac deteta tome protivio.

Tetka Nena tajno PODUČAVALA momke iz sela: Kada je jedan OTAC došao sa ovom molbom, sve joj se smučilo

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar