Milan loš bez Ibrahimovića: Bolonja pala na Sardiniji, Atalanta “petardom” počastila Krotone (VIDEO+FOTO)

Gradski derbi Đenove završen nerešenim rezultatom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Milana jedva su se izvukli protiv Udinezea. Odigrali su samo nerešeno, i to jedva, u meču 25. kola Serije A na “San Siru” protiv Udinezea 1:1 (0:0).

Igrali su bez Benasera, Mandžukića i Ibrahimovića i još jednom se pokazalo da im baš teško ide bez Zlatana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prednost gostima doneo je Bekao golom u 68. minutu, kada je pogodio na asistenciju De Pola. Sudija je produžio pet minuta utakmicu, a u poslednjim trenucima meča, tačnije u 96. minutu, Larsen je igrao rukom u kaznenom prostoru i sudija je dosudio penal za Milan. Odgovornost je preuzeo Frank Kesi i doneo bod Milanu sa penala u 97. minutu.

Srpski reprezentativac Darko Lazović bio je asistent u pobedi Verone koja je kao gost savladala Benevento sa 3:0. Srpski trener Siniša Mihajlović izgubio je sa Bolonjom od Kaljarija 1:0. Atalanta je napunila mrežu Krotonea 5:1. Strelci za Atalantu bili su Gosens u 12, Palomino u 48, Mjuriel u 50, Iličić u 58. i Mirančuk u 85. minutu. Jedini gol za Krotone postigao je Simi u 23. minutu.

Nerešeno je bilo u derbiju Đenoe, gde su se sastali Đenoa i Sampdorija 1:1. Gol za Đenou postigao je Zapakosta u 52, a bod Sampdoriji doneo je Toneli u 77. minutu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar