Evo gde živi i šta VOZI dr Predrag Kon: Pogledajte kako izgleda njegova MAŠINA, poznata i cena (FOTO)

Oni su pratili doktora i otkrili da li je članstvo u Kriznom štabu doktoru donelo luksuzniji život

Foto: printscreen/ TV Pink

Dr Predrag Kon poznat je po svom članstvu u Kriznom štabu, a ekipu “Paparaco lova” je interesovalo koji automobil vozi i gde živi čuveni doktor.

Oni su pratili doktora i otkrili da li je članstvo u Kriznom štabu doktoru donelo luksuzniji život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljudi su pričali kako je dobio stan u Beogradu na vodi, a ekipa ga je pronašla nakon gostovanja u emisiji kako se vozi taksijem do svog stana u centru Beograda u kojem je rođen i u kojem je odrastao.

Sledećeg jutra po njega je došao službeni automobil koji je po svemu sudeći mali i ne tako skup. Ipak nakon radnog dana, ekipa je “uhvatila” dr Predraga Kona kako ulazi u svoj automobil.

Naime, doktor vozi beli automobil marke “Dačia Sandero” čija se cena u zavisnosti od godišta kreće od 3.000 do 6.000 evra.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

Ostavi komentar

  • Да је само Волво, има он чак четри џипа и два мотора, Кавасаки и Јамаху. О јахтама и да не причам

   Odgovori
 1. Nisam ni sumnjala. Šta god ko o njemu rekao ne razumevajući ga, ili iz nekih svojih niskih pobuda, meni dr Kon od prvog trenutka uliva poverenje.
  To je čovek koji drži do svog obraza i kod njega je to jednostavno – vidljivo.

  Odgovori
 2. Bez obzira na sve, on je najnapadaniji, skoro jedini napadani pojedinac iz kriznog staba. O epitrtima kojima je nazivan ne znam da li je vise sramota ili ruzno govoriti.

  Odgovori
 3. Da, da… Smo ko bi ovo mogao poverovati… Vozi Volvo XC 60 ili 90 nisam siguran.. Ali neće valjda da se reklamira na pinku…

  Odgovori

Ostavite komentar