OBJEKTIV ISPOVEST

STRAVIČNA ISPOVEST nultog korona pacijenta u Srbiji! Đantar je gledao SMRTI u oči nakon prvih simptoma

Đantar je postao poznat široj javnosti nakon što je postao nulti pacijent u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Biznismen Igor Đantar (44) iz Bačke Topole, postao je poznat široj javnosti nakon što je postao nulti pacijent u Srbiji, kod kojeg je 6. marta, prošle godine, potvrđen opasni virus kovid-19. Godinu dana na kon što je saznao da je inficiran smrtonosnom zarazom, ovaj Topolčanin, u potresnoj ispovesti za Objektiv, otkriva da mu se život u potpunosti promenio nakon što je smrti gledao u oči usled jake upale pluća.

JEDVA SE OSVESTIO

Privrednik sa severa Bačke priznaje da je zaraza uticala na njegov pogled na život. Đantar navodi da mu je posle godinu dana od preležanog virusa kao nikada pre jasno da je zdravlje najveće blago.

– Bolest može za tren oka da nam promeni sve, a ikako neki misle da me je bolest učinila popularnim, ja uveravam da takva popularnost nikome ne treba.

POVIŠENA TEMPERATURA PRVI SIMPTOM

Prema rečima našeg sagovornika, sve je počelo kada je dobio visoku temperaturu.

– Verujte, sve vreme vraćam film gde sam se zarazio, ali mi ni posle godinu dana ništa nije jasno. Jednostavno, osetio sam malaksalost, nisam mogao da ustanem iz kreveta, a pošto temperatura nije spadala, doktor Marko Martinović me je uputio na vađenje krvi. Potom sam otišao na pregled u jednu privatnu ordinaciju gde je ustanovljeno da imam upalu pluća. Dobio sam antibiotike, međutim stanje se nije poboljšavalo – priča Đantar.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem štampanom Objektivu.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar