Ivanišević pričao Hrvatima o Novaku: Đoković je opasan za Zapad, ne vole ga jer je moćan čovek!

Detaljna analiza Novakovog učešća na Australijan openu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Goran Ivanišević je stao u odbranu Novaka Đokovića od brojnih napada koji su tokom Australijan opena stizali na adresu srpskog tenisera.

Hrvat je rekao da Zapadu ne odgovara da čovek iz Srbije ima veliku moć i toliki broj navijača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Priča o simuliranju povrede je totalna budalaština, smatra čuveni teniser, koji je analizirao Novakovo učešće na Australijan openu.

“Opet udaranje po njemu jer se potrudio on jedini u obranu igrača, da im se proba nešto poboljšati. Onda nesrećna povreda na pola turnira, imao je četiri teška meča. On je znao posledice, rekao je da je tu da osvoji. Novakova glava je tu najvažnija. Ja sam se iskreno najviše bojao protiv Miloša Raonića i Aleksandra Zvereva jer je to još bilo sveže. Najviše ga je bolelo kod reterna, a ne zna se ko jače servira od njih dvojice. Potom polufinale i finale, pa predstava protiv najboljeg tenisera u poslednja tri meseca, Danila Medvedeva. Deklasirao ga je na svojem terenu, gde nikada nije izgubio. Pokazao je da je najbolji igrač na svetu”, rekao je Ivanišević intervju za HRT.

Legenda hrvatskog sporta je detaljnije objasnila razloge zašto ne vole Novaka Đokovića.

“Zapad ne voli tako moćnog čoveka, koji ima vojsku navijača i koji se usudi da kaže što mu je u glavi. Veruje u svoja razmišljanja, opasan je za Zapad. Nekako je to krenulo od prvog ‘lockdowna’ pa preko Adrija tura, ne znam šta se zapravo to tamo specijalno dogodilo. Tu je i nesrećni US Open, pa loše finale Rolan Garosa i kraj sezone. Onda se pojavila i ova priča o izmišljanju povrede”.

Ivanišević udario na Novakove kritičare: Sumnjali su čak i u povredu

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar