Kaja dobija MALICIOZNE poruke i KLETVE jer joj je dečko Hrvat: Manijaka je na svakom koraku

Boriće se za suzbijanje ovakvih i sličnih stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Katarina Kaja Ostojić rekla je danas u emisiji Puls Srbije da će se svim silama zalagati za sve akcije u cilju suzbijanja ugrožavanja dece, a i odraslih na društvenim mrežama.

Kako kaže i sama je dobijala maliciozne poruke i to samo jer joj je partner Mateo Pavlović Hrvat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam uvek tu za širenje preko potrebnih informacija, posebno za roditelje. Pre svega tog tipa, nešto što nisam iskusila, ali sam dobila to u porukama na Instagramu. Postoji psihopata koji prati mame sa decom i decu”, rekla je Kaja, pa dodala:

“Ja sam svojoj ćerki uvek skretala pažnju na takve ljude, stalno sam kontrolisala njene naloge. Ja ću podržati svaku akciju u borbi protiv poremećenih vrsta ljudi. Drago mi je i da postoji čovek koji je na najgori mogući način iskusio tako nešto, a to je Srđan Jurić.”

Katarina Kaya Ostojić
Foto: Screenshot Instagram

“Jako je važno da reagujemo svi, majke imaju malo više osećaja. Važno je da svaka majka učestvuje u takvim akcijama. Dobila sam pozitivne reakcije. Apelujem na mame da na sve moguće načine zaštite i svoju i tuđu decu”, dodaje Katarina.

Kaja je potom priznala da je dobijala preteće poruke zbog partnera.

Paparaco ih prvi put UHVATIO: Evo šta su Kaja Ostojić i njen novi dečko radili u centru Beograda! (FOTO)

“Nisu to bile preteće poruke, već maliciozne i uvredljive, kletve i svašta nešto. Normalnom čoveku ne prija to da pročita. Manijaka je na svakom koraku i na društvenim mrežama – to je njihovo tlo. Oni se kriju iza lažnih imena, svako može sve da kaže. Znam da se sistem aktivirao i za te strane, to jako dobro funkcioniše, kad sam “digla frku” odmah se rešilo”, izjavila je pevačica.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar