Otkrivena sudbina Luke Jovića: Adolf Hiter obelodanio sve – ovo je plan za srpskog napadača!

On je iz Real Madrida došao kao potpuno nespreman, zato ga i nije bilo na terenu više prethodnih nedelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ralf Ibing / AFP / Profimedia

Otkako je Luka Jović otišao na pozajmicu iz Real Madrida u frankfurtski Ajntraht, jasno je da nije u sjajnoj fizičkoj spremi.

Kod Zinedina Zidana bio je potpuno bačen u “zapećak”, nije dobijao praktično nikakve šanse, zbog čega ni u Nemačkoj nije mogao odmah da bude “gurnut u vatru”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, trener Adolf Hiter otkrio je planove za srpskog napadača rođenog u Bataru kod Bijeljine.

“Jović će biti značajan igrač za nas i uopšte nisam zabrinut. Ja sam odgovoran i ja odlučujem ko će igrati, vidim u očima kako se igrači osećaju i siguran sam da Luka nije srećan zato što igra manje, ali doći će i njegovih pet minuta”, rekao je strateg Ajntrahta.

Foto: Profimedia

Takođe, renomirani nemački tabloid Bild, koji uvek barata odličnim informacijama iz sveta fudbala, tvrdi da je stručni štab Ajntrahta odmah jasno poručio Luki da je plan da ga u potpunosti vrati u formu sredinom marta, kako bi tempirao sve za najvažniji deo sezone. Jović je prihvatio ulogu rezerviste do sredine marta, nije naivan, i njemu je jasno da će mu biti potrebno vreme kako bi pronašao staru formu.

Dodatni problem za bivšeg napadača Crvene zvezde i Benfike je i forma Andrea Silve, koji je dao 19 golova na 21 utakmici u Bundesligi ove sezone.

Ovo nismo videli još od Montevidea 1930: Dečak iznenada uleteo u teren i odbranio prazan gol! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar