RAT NE PRESTAJE

Bivša ljubavnica Muslimovića ponovo NAPADA: Halid je u LAŽNOM braku, ne da Adelisi prezime!

Sonja planira da uloži žalbu na presudu koju je dobio Muslimović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, ATA Images,Printscreen/Youtube

Nakon što je Halid Muslimović osuđen za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti Sonje Bašić, pre dva dana je na TV Hepi rekao da ju je napustio suprug zbog navodne afere sa
jednim poznatim pevačem.

Stupili smo u kontakt sa Sonjom, koja je ovo demantovala, ali i iznela neke tvrdnje o Muslimoviću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moj muž je čovek s kojim sam živela 26 godina i stekla mnogo, a najvrednija su naša dva sina. On je moj vetar u leđa i dan-danas, čovek od ljubavi i karaktera na kojeg bi Halid mogao da se ugleda. Nažalost, bolest nosi svoje! Nek Halid bolje gleda na svoj lažni brak, za koji priča da ne postoji svakoj ženi s kojom se upozna, jer jedino tako izvlači pare. Svako zna kako priča da nikad neće dati prezime svojoj ženi Adelisi, a ona sanja da bude zvezda u 55. godini i fali joj para od nas žena koje Halid vara, pa zato trpi njegova javna poniženja. Ako neko nije znao, Halid ima vanbračnu ženu već 30 i kusur godina. Ona je „pevačica” tri decenije, ali nema nijedan hit. Barem moj muž čestito radi i nikad me nije varao”, rekla je za štampano izdanje Objektiva Sonja, koja je govorila i o procesu koji je povela protiv Muslimovića jer je, kako ona tvrdi, prepisao kuću na ćerku Lejlu da bi izbegao da joj plati dug, ali i o žalbi koju sprema jer nije zadovoljna presudom po kojoj je pevač za nasilje nad njom kažnjen samo novčano.

Foto: E-Stock/Kobra

“Uložiću žalbu i tražiću da Halid bude osuđen uslovno, da bih zaštitila sledeće žrtve. I krivična ide jer mi je pretio životom. Nije platio svog advokata Milenka Tomića, pa se zato nije pojavio sad na sudu povodom osporavanja vlasništva nad kućom sa njegovom ćerkom Lejlom. Ali, novo ročište je zakazano za 9. april, nema gde više. Uzeću mu i kuću, a njegove klevete već su na sudu, niko mu više ne veruje niti ga ferma. Dok zvezde planiraju odlazak u dijasporu, Ameriku, Kanadu, Englesku i Australiju, on neka ide na Gugl i neka gleda slike”, zaključila je Bašićeva.

Foto: Objektiv.rs

T.S.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar