Završeno suđenje Halidu Muslimoviću zbog PREBIJANJA LJUBAVNICE: Evo šta je sa presudom

Smatraju da se postupak odugovlači

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Kobra

U banjalučkom Osnovnom sudu završeno je suđenje folk pevaču Halidu Muslimoviću, po optužnici za premlaćivanje nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić iz Melburna, a presuda će naknadno biti izrečena.

Kako prenose mediji, na današnjem ročištu trebalo je da se sasluša veštak medicinske struke, kojeg je predložila odbrana, ali se on nije pojavio u sudnici. Muslimovićev branilac, advokat Milenko Tomić rekao je da veštak nije mogao doći, jer ima zakazanu odbukciju. Ostao je kod predloga za saslušanje veštaka, a tužilac Igor Cimeša je konstatovao da mu to liči na odugovlačenje postupka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S ovim tvrdnjama saglasan je i sudija Zoran Milojica i odbio predlog odbrane, pojašnjavajući da su imali dovoljno vremena, te da su u četiri navrata mogli dovesti veštaka, što nisu učinili.

Halid Muslimović, Foto: Screenshot/Youtube

Budući da nije bilo predloga za izvođenje novih dokaza, glavni pretres je završen. Milojica je pozvao stranke da pređu na završnu reč, ali je Muslimovićev branilac zatražio odgodu, jer na to nije bio spreman. Sud je to prihvatio i postupak je odložen.

Podsetimo, Halida Muslimovića optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti. U optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu ka Banja Luci u autu navodno verbalno i fizički napao Sonju Bašić s kojom je bio u ljubavnoj vezi. U jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa mesta suvozača i bacio na beton, da bi je opet ugurao u auto i odvezao do Banja Luke, udarivši je više puta. Nakon što mu je rekla da će sve prijaviti policiji, navodno je zapretio rečima:

“Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati”.

Halid Muslimović o JEZIVIM trenucima iz prošlosti: Otac poginuo u ratu, braća bila u LOGORU…



Izvor: Objektiv.rs, Avaz

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar