OTVORILA DUŠU

Aleksandra Mladenović priznala: Posle RASKIDA mi je bilo teško, dobila sam hormonski disbalans

Nije joj bilo lako...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Aleksandra Mladenović je krajem prethodne godine raskinula šestomesečnu vezu.

“I mada to nikad nije potvrđeno, niti je ona spomenula ime svog bivšeg dečka, mediji su spekulisali da je u pitanju Mihajlo Šaulić. No, o kome god se radilo, mlada pevačica je, prema sopstvenom priznanju, posle raskida prolazila kroz težak emotivni period, u kom se suočavala sa zdravstvenim problemom, dok je utehu pronalazila u hrani. U razgovoru za štampano izdanje Objektiva, Aleksandra otkriva da je uspela da se oporavi, i fizički i psihički”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kakav je sada tvoj emotivni status?

“Nisam zaljubljena trenutno, ali mogu reći da se lepo osećam. Promenila si boju kose”.

Aleksandra Mladenović propala u zemlju od stida: Otkrila gde i kada je IZGUBILA NEVINOST

Da li to znači da si okrenula novi list?

“Imam i novu boju kose i da, definitivno sam okrenula novi list u životu”.

Da li ti je bilo teško?

“Svakako da jeste. Iza mene je jedan jako težak period, kako emotivno, tako i psihički. Posle toga sam dobila hormonski disbalans, ali o tome nisam nikad želela da govorim”.

foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Kako si se izborila s finansijskom krizom koja je pogodila pevače?

“Svima nam je teško jer dugo ne radimo, zatvoreni smo u kućama, nigde ne idemo i uskraćena nam je mogućnost za rad i za zaradu. Hvala bogu, ja sam ostavila jedan štek sa strane, da se nađe. Zasad je sve još uvek okej”.

Kako si provela period izolacije?

“Nećete verovati, ali u toku izolacije sam naučila da kuvam. Mama me je svemu naučila, ali neću mnogo da se hvalim, da me budući muž ne bi terao da kuvam, a bojim se da ću morati uvek da mu udovoljim”.

Šta najviše voliš da spremaš?

“Volim sve da spremam. Inače, obožavam da jedem punjenu papriku, to je moj specijalitet. Piletinu znam da spremam na mnogo načina”.

Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Šta ne voliš da jedeš?

“Slatkiše”.

O, pa ti kao i Ceca. Kad smo već kod nje, mnogi te povezuju sa Cecom i, od trenutka kad si počela da pevaš, stekla si epitet njene naslednice, pogotovo jer si i ti iz Žitorađe. Prija li ti to i hoćete li možda snimiti duet?

“Naravno da prija, kome ne bi. Što se tiče dueta, smatram da sam još mlada i da je karijera tek preda mnom. Ceca je velika umetnica i mislim da mi za duet sa njom treba još vremena da sazrim. To bi mi svakako bila velika čast, naravno!”.

Koji su tvoji dalji planovi?

“Novi duet koji sam uradila s mojim kumom Nenadom Manojlovićem je završen, tako da se nadam da će proći odlično, jer smo ozbiljno i predano radili na celom projektu”.

Foto: Objektiv.rs

Tanja Svilanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar