Ispovest MUŠKE sponzoruše: “Mesečno zaradim preko 2.000 evra i živim kao car! Ipak, na OVO ne pristajem”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Freepik

Da i među muškarcima ima sponzoruša i to vrlo dobro plaćenih, potvrđuje slučaj dvadesetsedmogodišnjeg Edvarda Olivera iz Londona koji je u vezi sa pedesetšestogodišnjim muškarcem koji o njemu finansijski brine. Zahvaljujući sponzoru, Edvard nosi garderobu skupih dizajnera, spava u hotelima sa pet zvezdica i troši 2.600 evra mesečno.

Edvard je u vezi sa svojim sponzorom više od dve godine, a osim raskošnog života, njegov velikodušni muškarac mu plaća i stanarinu svaki mesec, a otplatio je i njegov studentski kredit. Oni su najpre bili prijatelji koli su se upoznali preko jedne internet stranice, a potom su odlučili da sklope finansijski sporazum, prenosi Daily Mail.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Edvard je i ranije imao velikodušne partnere.

– Ovo mi je najduža veza sa sponzorom. Viđali smo se jednom nedeljno, ali od kad je slobodan, viđamo se i češće. Mislim da je na početku hteo samo seks, ali kad smo se bolje upoznali, ljubav je postala platonska. Nezaposlen sam, pa na ovu vezu gledam kao na svoj posao. Povremeno mu pomažem u njegovom poslu oko nekretnina. Nekad je stvarno stresno truditi se da on konstantno bude srećan. Zauzvrat mi plaća stanarinu, daje mi 2.600 evra džeparca i plaća odmore koji traju i po mesec dana u hotelima širom sveta – opisao je svoju vezu.

Žena iz Šumadije ZADOVOLJAVA pola sela: “Krenula sam s jednim, a onda je RAZGLASIO komšiluku”

Kaže da o njegovoj vezi sa starijim gospodinom, ni prijatelji, ni porodica, ne znaju ništa. Prijatelji misle da su mu luksuzne stvari i predmeti od porodice koja je imućna.

– Ljudi jako brzo počnu sa osuđivanjem, a meni je ovo kao posao, jer obavljam određenu uslugu za novac i dobro sam plaćen. Odlučio sam se na ovakvu vezu jer sam u ranijim vezama ja uvek bio taj koji o nekome brine. Lepo je da se za promenu brinu o meni. Biseksualan sam, pa mi prilaze i žene i to sa željom da me sponzorišu, ali njih odbijam jer je moja majka samohrana i ta mi se ideja jednostavno ne sviđa – zaključio je.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ovo je odvratni ejdžizam. Ja sam čiča od 54 godine i hoću da mene neki lepi momak, a uz to iz imućne porodice, od max. 27 godina izdržava a ja da ga platonski volim. Ma mogu i da se pomazim s njim za 2000 evra.

    Odgovori

Ostavite komentar