ŠOKANTNA ISPOVEST

Žena iz Šumadije ZADOVOLJAVA pola sela: “Krenula sam s jednim, a onda je RAZGLASIO komšiluku”

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, "kada već njihove žene neće"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daniela Buoncristiani / Cultura RF / Profimedia

Sajt ikragujevac.com preneo je pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom šumadijskom selu pored Kragujevca. Ona navodi da kod nje dolaze oženjeni muškarci jer kod kuće nemaju intimne odnose.

“Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima”, priča žena koja ima odnose sa polovinom muškaraca u selu i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene”, napisala je ova anonimna ljubavnica.

4 godine bila sam LJUBAVNICA profesora: Bivša studentkinja otkrila KAKO je davala ispite i šta sada rade 

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, “kada već njihove žene neće”.

HOROR! Ugledni lekar UBIO ljubavnicu Ivonu (38) onim što je uradio u krevetu: Žena preminula nakon odnosa 

“Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti”, navodi u ispovesti ova žena.



Izvor: Objektiv.rs, ikragujevac.com

Komentari (46)

Ostavite komentar