Ne slaže se sa mnogima: Đoković je po njegovom mišljenju iza Federera i Nadala (FOTO)

Bajin misi da trofeji sa četiri najznačajnija turnira nisu pravi kriterijum za određivanje najboljeg tenisera svih vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press

Saša Bajin, nemački trener srpskog porekla, pričao je o argumetima kako proglasiti najboljeg tenisera svih vremena.

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer drže skoro sve teniske rekorde i nema sumnje da je reč o trojici najboljih tenisera sveta svih vremena. Ali, nema ni koncenzusa ko je od njih broj, jedan, dva, a ko tri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bajin se ne slaže da su trofeji sa četiri najznačajnijih turnira pravi kriterijum za određivanje najboljeg.

“Nisi automatski najbolji svih vremena ako imaš najviše Grend slem titula. Mnogo drugih faktora mora da bude uključeno i teško je ih definisati. Mislim da treba svi da budemo zahvalni na činjenici da ćemo ih gledati kako igraju još neko vreme. I da se nadamo da će se što češće međusobno sastajati”, zaključio je Bajin, bivši trener Naomi Osake i Kristine Mladenović koji sada vodi brigu o bivšoj igračici broj jedan Karolini Pliškovoj.

Koje rekorde Đoković još može da obori do kraja karijere? Neki će biti baš teško dostižni!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ej bajin -Babin sta li ti mislis da si neko ,ma nisi to postizu MLADOST I UPORNOST TIH DEVOJAKA a ti kao njihov trener seti se sta ti je NAOMI rekla kad si odlazio.Ja cu prevesti na sRPSKI ,GOSN TRENER VI VISE NEMATE ZNANJA KOJE MENI TREBA .

    Odgovori

Ostavite komentar